#відкриті_уроки_кондитери_рцпто
Майстер виробничого навчання Світлана Рибачок свій відкритий урок у групі майбутніх кондитерів презентувала, як урок формування складних умінь. На базі навчально-виробничого комплексу Рівненського центру ПТО ДСЗ – у кондитерському цеху безробітні міста Рівного, Гощанського та Рівненського районів опановують важливі навички роботи, зокрема, із начинками. Приготування котлетної маси із м’яса та субпродуктів і формування напівфабрикатів і страв із неї - лише на перший погляд просте. Однак, для кваліфікованого кондитера важливими є усі деталі процесу – від вибору, підготовки продуктів до перекручування, додавання спецій… до, власне, готової маси. Поряд із вивченням технології приготування борошняних кондитерських виробів ця тема ще на крок наближає слухачів до майстерності.
Майбутні кондитери залюбки повторювали за майстром усі операції, ділилися успіхами та «набивали» руку. «Головної мети уроку досягли, заняття пройшло активно, слухачі задоволені результатами своєї роботи, гарно знають теоретичний матеріал, вміло використовують знання із суміжних дисциплін у роботі під час виробничого навчання», - підсумувала Світлана Рибачок.
Старший майстер Олена Хоміна та викладачка Анна Зотік також спостерігали за організацією уроку.
За їхніми словами, гарні комунікації із слухачами, детальне пояснення і практичне демонстрування теми уроку, уважне ставлення та індивідуальний підхід дозволили досвідченій майстрині максимально донести до слухачів матеріал та добитися ефективного його засвоєння.
Більше цікавих світлин - на офіційній сторінці у Фейсбук.