Неформальне навчання кухарів Рівненщини і Волині завершилося офіційним визнанням

20210325 113804#неформальне_кухар_рівне_цпто

Рівненський центр ПТО ДСЗ оцінює результати неформального навчання кухарів із 2016 року. Усі, хто вміє і любить куховарити, хто планує працювати в офіційних закладах, здобувши самостійно навички роботи, звертаються до освітнього закладу та проходять дводенний іспит: підтверджують теоретичні та практичні знання. Оцінювання кухарів проводиться на базі навчально-виробничого комплексу в Рівному на вул. І.Підкови,17А. До послуг претендентів - досвідчені педагоги, сучасна навчальна кухня, інвентар, обладнання, ресторан. Оцінює знання претендентів кваліфікаційна комісія Рівненського центру ПТО ДСЗ.

Роботу з оцінювання традиційно проводять партнери освітнього закладу, кращі представники галузі. Днями голова комісії - директор, шеф-кухар кейтерингової компанії «Базилік» Олександр Жуковський, члени комісії - викладачки спецпредметів Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу Олена Самолюк і Людмила Севрук та секретар комісії – лаборант РЦПТО Ольга Гонта давали оцінку кухарським знанням і вмінням претенденток із Волині та Рівненщини.

Марія Мороз, направлена у Рівне Любомльською районною філією Волинського обласного ЦЗ, за освітою продавчиня, має досвід роботи в ресторані, працювала кур’єром, вміє та любить спілкування з людьми, акуратна, відповідальна. Жінка поділилася, що після декретної відпустки вирішила отримати офіційне підтвердження своїх кухарських навичок, аби офіційно працевлаштуватися у місцевому кафе-ресторані «Водолій». За технологічною картою вона готувала суп з домашньою локшиною, рибну котлету, картопляне пюре, м’ясні пельмені та сирну запіканку. Успішне тестування, якісно та з душею приготовлені страви відповідають усім вимогам, отож іспит було здано успішно!

20210325 111542

20210325 121741

Оксана Пугачова, направлена на оцінювавння своїх кухарських здібностей Рівненським міським ЦЗ, має добрий досвід приготування страв, успішно зарекомендувала себе у кухарській спільноті. У своїй кваліфікаційній роботі жінка якісно і смачно приготувала овочевий суп із крупою, тушковану рибу з томатом і овочами, м’ясні биточки, розсипчасту гречану кашу та налисники з сиром. Вона чудово презентувала свої страви. Із новим досвідом та підтвердженою кваліфікацією кухарка працюватиме у Комунальному закладі «Рівненський обласний науковий ліцей-інтернат II-III ступенів» Рівненської обласної ради.

20210325 112237

20210325 121730

Успішне підтвердження результатів неформального навчання дозволило претенденткам двох областей отримати свідоцтва державного зразка та в подальшому беперешкодно працевлаштовуватися за обраною професією.

20210325 121813

Робота комісії триває. Із графіком можна ознайомитися на офіційному сайті https://www.cpto.rv.ua/

Запрошуємо на офіційне підтвердження своїх кухарських вмінь до Рівного!

0362 68 37 95, cpto@cpto.rv.ua

м. Рівне, вул. І.Підкови,17А (навчально-виробничий комплекс) або м. Рівне, вул.Пирогова,8 (приймальня).

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6459723
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
771
7479
23639
6415669
61251
69298
6459723

Ваш IP: 3.146.35.203
На сервері час : 2024-04-20 10:58:04
return_links(3); ?>