Майбутні підприємці Волині та Житомирщини успішно захистили бізнес-проєкти в Рівному

DSC 1499#підприємці_захист_рівне_цпто
«Я планую надавати послуги з прибирання, а саме - створити клінінгову компанію. Моя компанія буде надавати такі послуги, як генеральне прибирання квартир та будинків, комерційних та офісних приміщень, прибирання після ремонту, підтримуючого прибирання, хімчистка м'яких меблів та килимів, миття вікон. Територією своєї діяльності я обираю місто Луцьк та Волинську область. Актуальність моєї бізнес-ідеї полягає в тому, що дані послуги завжди будуть користуватися попитом серед споживачів, які прагнуть чистоти в своїх оселях та на робочих місцях, а часу на це їм бракує...», - такими були аргументи на користь клінінгової компанії слухачки Рівненського центру ПТО ДСЗ Анастасії Матвіюк. Вона, як і її одногрупники, вирішила стати підприємцем.

Успішне підприємництво сьогодні неможливе без високої кваліфікації, глибоких знань та правової обізнаності. Підприємці – це енергійні та ініціативні люди, що прагнуть якнайефективніше організувати власну справу, втілити в життя нові ідеї та проєкти, своєю невтомною працею активно сприяють розвитку регіонів.

На сучасному ринку непросто віднайти свою нішу, скласти гідну конкуренцію, привабити клієнтів. Грамотно скласти бізнес-проєкт, аргументувати та вдало захистити його – навчають у Рівненському центрі ПТО ДСЗ за напрямом «Підприєиець-початківець».

Привабливість курсу у тому, що триває він менше місяця, і вже по закінченні випускники можуть розпочинати свій бізнес із матеріальною допомогою від держави. За цей час слухачі активно готуються до захисту робіт, постійно консультуються із викладачами, вивчають бізнес-планування, маркетинг, податкове законодавство, основи ринкової економіки, доповнюють та редагують свої роботи.. Важливо, що під час навчання і після захисту проектів усі слухачі забезпечені навчальними матеріалами. Як правило, на навчання приходять безробітні, які вже виважено поставилися до найближчої мети – створити власний бізнес, а їхні проекти – реальні кроки із розбудови та розвитку власної справи.

Цього разу група складалася із майбутніх підприємців Волині та Житомирщини. Заняття слухачів відбувалися із використанням технологій дистанційного навчання. За словами самих підприємців, це зручно, доступно і економно. Така форма навчання дозволила усім заощадити, у т.ч. на переїздах, а постійний скайп-зв’язок із педагогами забезпечив якісну і ефективну роботу над бізнес-планами.

На підсумковому занятті, що відбулося також віддалено, слухачі презентували власні справи у галузях будівництва, торгівлі, сферах послуг (прокат човнів, ремонт велотранспорту, хімчистка автомобілів, автоперевезення тощо), відкритті дитячих закладів. За захистом бізнес-проєктів стежили заступниця директора Рівненського центру ПТО ДСЗ Людмила Абрамова та методист Наталія Місюра.

DSC 1511

 
DSC 1496

 

Викладачка Наталія Сирочук (на центральній світлині) виділила проєкти лучан Володимира Юзефовича - «Виробництво та реалізація фасадного декору з пінополістиролу із армуючим акриловим покриттям» та Анастасії Матвіюк - «Відкриття клінінгової компанії «Ubrano», а також Тетяни Духновської із Житомира - «Відкриття кав’ярні «For coffee».

Підприємці глибоко підійшли до складання бізнес-проєктів, відчувається певний досвід, виваженість та натхнення. У кожній справі неодмінно потрібні професійний азарт, рішучість, оптимізм та впевненість. Із такими якостями захищати не лише проект, але й сам бізнес, нарощувати базу клієнтів буде легше.

DSC 1507

Випускники отримали посвідчення про професійне навчання та приступають до реалізації власних бізнес-ідей. Успіхів та зростання!

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6453866
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2393
2173
17782
6415669
55394
69298
6453866

Ваш IP: 18.216.123.120
На сервері час : 2024-04-19 13:21:38
return_links(3); ?>