Рівненські, донецькі та сумські безробітні опанували сучасну програму з графічного дизайну

DSC 1714#3ds_Max_рівне_цпто
Аби навчитися створювати тривимірну графіку в програмі «Autodesk 3ds Max», приходьте до Рівненського центру ПТО ДСЗ: за 3 місяці навчання із досвідченими педагогами ви здобудете нові, відмінні навички роботи!

Скористалися вигідною пропозицією служби зайнятості і безробітні Рівненщини, Донеччини та Сумщини, які в Рівному опанували та вдосконалили роботу віртуальних художників, підвищили кваліфікацію і, відповідно, рівень конкурентності. Група слухачів навчилася працювати з однією із найпопулярніших програм для створення візуальних ефектів, моделювання, архітектурної візуалізації, дизайну інтер’єрів. Сьогодні левовову частину проєктів для кіноіндустрії, реклами, музичних кліпів, анімації та інших відеороликів виконують саме 3d художники, які працюють із унікальним інструментом.

Як показало підсумкове заняття, до виконання підсумкових робіт слухачі підійшли творчо і відповідально, теми обрали найрізноманітніші. Серед презентацій - ефектні вирішення світлотіней, інтер’єрів та екстер’єрів. Нерідко у своїх розробках дизайнери втілювали мрії: створювали нові інтер’єри власних помешкань. Під час підсумкового заняття усі доповідачі продемонстрували індивідуальність та чудовий потенціал, кожен напрацював свій стиль, а ще на занятті панувала атмосфера оптимізму, доброзичливого гумору і відкритості.

«3-місячне навчання в РЦПТО – термін невеликий, - зауважила присутнім заступниця директора Оксана Зигалова, – проте кожен із вас показав чудові результати! ІТ- індустрія невпинно розвивається і вдосконалюється. Якихось 5 років тому ситуація із «3ds max» була зовсім іншою. Наші випускники володіють новими технологіями – і це головне. Ви маєте працювати послідовно та бути готовими до нових викликів».

DSC 1678

DSC 1688

За словами викладача Василя Зданевича, під час навчання слухачі успішно опанували основи роботи в програмі Autodesk 3dsMax, навчилися розробляти та моделювати об’єкти, вивчили принципи моделювання, створення та налаштування освітлення сцен, камер, призначення матеріалів, вони вже вміють візуалізувати сцени та імітувати зовнішнє середовище, створювати складні системи частинок та об’ємних деформацій. «3ds Max - графічна система, що вимагає чималих зусиль для освоєння, але витрати на її вивчення гарантовано і досить швидко відшкодовуються унікальними можливостями, які вона пропонує», - зауважує викладач.

DSC 1615

DSC 1633

Група продемонструвала глибоке розуміння матеріалу та індивідуальний підхід до виконання практичних завдань. Цікавими та успішними стали панорамні огляди інтер’єрів.

 Яна Романчук, м. Рівне. Шукає цікаві ракурси, розгортає інші композиції, граючи барвами, аби досягти бажаного результати, яскравого ефекту. У майбутній професії архітектора використовуватиме новий досвід. 

DSC 1643

 Павло Тимощук, Здолбунівський район. Найбільшим відкриттям стало те, що в 3ds Max за допомогою простих ліній можна створювати об’єми. Відкриття: іноді 5-хвилинна натхненна робота (як от маска) набагато успішніша, аніж тривала напружена. Головне – увага. Розробив графічний дизайн ванної кімнати для батьків.

DSC 1654

 Оксана Демедюк, м. Рівне. Романтик. Наслідує японський стиль. Власні розробки так зацікавили, що одну з них – розбите яйце роздрукувала на 3d принтері. Приємно здивувалася, що за допомогою програми «Autodesk 3ds Max» можна створювати картини.

DSC 1658

 Ольга Лапчук, Здолбунівський район. Акуратистка. Скурпульозно вивчала усі можливості нової програми. «Вразив потужний плагін Phoenix: неймовірні ефекти – вогонь, вода, піна, дим, вибухи... Все, що потрібно у кіноіндустрії!».

DSC 1660

 Дарина Сугоняко, м. Шостка Сумської області. Творча натура. Має відмінні комунікаційні та вольові якості. Проявила особливу працьовитість, мужньо долала усі бар’єри, самотужки опановувала англійську, аби повноцінно користуватися програмою «Autodesk 3ds Max» (присутня онлайн).

 DSC 1672

 Юлія Курятник зізналася, що навчання виявилося набагато серйознішим, аніж уявляла. Представила вишуканий дизайн кімнат для відпочинку, ванної та лоджії. Має відмінний комунікаційний досвід та готова до нових проєктів.

DSC 1700

 Світлана Горбачова. За професією конструктор, із чоловіком працюють за цим напрямом. Вважає, що нове віртуальне моделювання із 3d max дозволило оцінювати роботу з конструювання по-новому. «Із «темних кімнат» графічного дизайну лише на 3-й місяць я вийшла на світло!!» (присутня онлайн).

DSC 1672

Денис Грицюк, м. Рівне. Задоволений новими знаннями та рівнем викладання. Неодмінно застосує новий досвід у роботі.

DSC 1705

DSC 1641

DSC 1639

 Навчання стало цікавим, корисним і насиченим. До послуг слухачів – відмінна матеріально-технічна база, 3D – принтер, окуляри віртуальної реальності.

У представлених графіках кожен із випускників демонструє свій рівень знань і умінь, свій потенціал і готовність до співпраці. Приємно, що деякі підсумкові роботи були вже реальними замовленнями.

Яна Романчук та Денис Грицюк із Рівного свідомо обрали навчання у РЦПТО, підвищували свої кваліфікації за власні кошти. Яна візуально вдосконалила власний санвузол. Вона успішно поєднує здобуття професії архітектора та нові професійні навички у «Autodesk 3ds Max».

Після презентації графічних робіт випускники із вдячністю звернулися до своїх педагогів Василя Зданевича та Андрія Литвина, поділилися враженнями від навчання та пообіцяли невпинно розвиватися і вдосконалюватися. Усі отримали посвідчення про професійну освіту, а головне – нові сучасні знання.

«Мрійте, працюйте, насолоджуйтеся новими можливостями, вірте у свої сили, і удача усміхнеться кожному!» - запевнила Оксана Зигалова.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6478377
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
655
2898
11541
6436083
79905
69298
6478377

Ваш IP: 18.218.70.93
На сервері час : 2024-04-26 08:05:46
return_links(3); ?>