Веб-дизайнери Рівненщини представили реалістичні проєкти

IMG 6828

#веб_дизайн_рівне_цпто

Близько 80 % підсумкових робіт слухачів із міста Рівного, Дубровицького і Рівненського районів, що 3 місяці навчалися у Рівненському центрі ПТО ДСЗ за напрямом «Практичний web-дизайн: проектування, створення та супроводження web-вузла», - це реальні замовлення. Підприємці, знайомі, прагнучи більшого поширення інформації про свої послуги і товари, звернулися до дизайнерів-початківців. І не помилилися.

Сьогодні користувач інтернет-ресурсів віддає перевагу максимально зручному, чіткому, зрозумілому та довершеному інформаційному майданчику, адже відвідує його за різних умов – як за комп’ютером, так і на мобільних пристроях. Аби врахувати сучасні тенденції та особливості своєї роботи, майбутні веб-дизайнери вивчали графіку у веб-дизайні, HTML-верстку, CSS, основи технології JavaScript, додаткові технології веб-розробника (SASS/SCSS, Bootstrap, jQuery), основи PHP та MySQL, хостинг, поняття CMS.

Як зауважив викладач Ігор Яроцький: «Реальні замовлення (саме на них орієнтуються слухачі), серйозні прагнення просувати власну справу, здобувати нових клієнтів, віднаходити нові комунікації змушують не просто слухати теми занять, а постійно ініціювати нові пізнання, пробувати сили на різних етапах, експериментувати та не лякатися невдач».

DSC 0023

Теми сайтів, що їх презентували слухачі на підсумковому занятті, різноманітні: доставка органічних продуктів, туристичні, швейні, манікюрні послуги, рекомендації щодо здорового способу життя, вироби з дерева, будівництво... Були й експериментальні роботи. Важливо, що курс зацікавив та «запалив» безробітних, а отже вони отримали цінний інструмент для майбутньої роботи.

DSC 0005

Заступниця директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова, оцінюючи роботи слухачів, зауважила, що в них вірно виставлені акценти, сайти зручні та функціональні. Практично в усіх роботах присутній творчий підхід та відчувається відмінний потенціал розробників. Чудовою ознакою є також постійне прагнення удосконалюватися.

DSC 0017

Зокрема, Анна Клюйко із Дубровиччини – активна та вибаглива. Її пошуки оптимального дизайну сайту для місцевого ательє неодмінно увінчаються успіхом!

DSC 0035

Рівнянка Світлана Ковальчук має досвід роботи в туристичній сфері. Аби краще вивчати потреби і вподобання клієнтів, жінка вирішила зробити сайт – Бутік подорожей. Колоритний та цілісний ресурс неодмінно покращить рейтинг агентства.

DSC 0044

Націлені на активну роботу та вмотивовані першими досягненнями і посвідченнями про професійне навчання, веб-дизайнери поспішають до своїх розробок - втілювати нові ідеї, вдосконалювати проєкти та завойовувати симпатії нових замовників.

DSC 0007

DSC 0013

DSC 0010

Більше цікавого - на офіційній сторінці у Фейсбук!

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6385169
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
980
5480
10656
6359095
55912
87467
6385169

Ваш IP: 44.204.204.14
На сервері час : 2024-03-28 12:16:02
Счетчик joomla
return_links(3); ?>