Підвищення кваліфікації дозволяє орієнтуватися у сучасних бухгалтерських програмах

DSC 3356

Навчання слухачів Рівненського центру ПТО ДСЗ за напрямом «Комп’ютеризований бухгалтерський облік» завершилося підсумковим заняттям. Бухгалтери продемонстрували роботу в сучасних бухгалтерських програмах. Вони відмінно впоралися із практичними завданнями, серед яких: облік касових і банківських операцій, розрахунки з підзвітними особами, ведення початкових залишків, довідник-номенклатура, облік надходжень і реалізації товарно-матеріальних цінностей, облік заробітної плати, формування звітності та інше. Насичене, динамічне 1-місячне навчання дозволило фінансистам вдосконалити свої попередні знання та підготуватися до нової роботи на підприємствах.

Викладачка Лариса Середюк наголошує, що серед програм, які опановують фінансисти у цьому курсі, - Бухгалтерія для України 8.3 та Управління торговим підприємством 8.3. Саме ці навички і знання особливо затребувані сьогодні на ринку праці.

#підвищення_кваліфікації_бухгалтер_рівне_цпто

DSC 3300

Слухачка із Волині Наталія Католик має вищу економічну освіту. Тривала декретна відпустка (жінка виховує 3-х дітей!) суттєво вплинула на професійні навички і знання. Не вагаючись, безробітна звернулася до Володимир-Волинської районної філії Волинського обласного ЦЗ. Фахівці спрямували її на навчання до Рівного. «Важливо, - зазначає пані Наталія, - що родина підтримала мене, а умови здобуття нової (в моєму випадку це так і є!) професії бухгалтера буквально вразили: відмінна атмосфера у групі, чудові педагоги, особливо Лариса Степанівна, комфортний гуртожиток та привітні працівники РЦПТО». Слухачка поділилася, що працювала у бюджетній сфері і усі фінансові операції виконувала вручну. Нові програми довелося вивчати «з нуля», проте працьовитість та наполегливість дали очікуваний результат. Відтепер цей процес значно спростить роботу. Жінка впевнено може супроводжувати діяльність ФОПів, працювати на підприємстві. Вона додає, що їй подобається працювати з людьми.

DSC 3312

Корисними стали і зустрічі із психолого-виховною службою закладу освіти. Психологиня Оксана Кондратюк-Якимець та вихователька Ірина Гарнага постійно комуні кують із слухачами, вивчаючи їхні потреби та спрямовуючи на вдале вирішення особистісних потреб. «Робити, те що любиш – любити, те що робиш!» - меседж для кожного, хто прагне працювати. «Зазвичай слухачі, що приходять на навчання, впевнені у власному професійному виборі, але й є такі, які продовжують шукати свою справу у вирі запропонованих варіантів. Вірний вибір професії – це запорука майбутнього успіху та щасливого життя, тому слухачам важливо переконатись у вірності прийнятого рішення, або віднайти альтернативу, вибрати професійне спрямування, яке буде приносити задоволення і високий матеріальний дохід», - поділилися колеги.

Ряд профорієнтаційних методик та тестів, які були спрямовані на виявлення інтересів та схильностей, здібностей та особистих якостей пані Наталі, дозволили сформувати рекомендації щодо професійного вибору та подальшого місця роботи. «Це надзвичайно важливо і допомогло мені!» - поділилася волинянка.

DSC 3304

Педагог за освітою Іванна Низелюк із Зарічненського району додає, що непрості бухгалтерські програми опанувала саме завдяки відмінному викладанню та терпінню Лариси Середюк.

DSC 3272

DSC 3329

Рівнянин Сергій Лищун – душа групи.: веселий та енергійний він заряджав усіх на позитив. Важливо, що чоловік уже має чималий досвід бухгалтерської діяльності, проте вдосконалює знання та підвищує кваліфікацію. «Друзі давно кличуть на роботу за кордон, проте мені подобається працювати в Україні, і я шукатиму нове місце роботи в межах своєї держави», - поділився досвідчений фінансист.

Випускники дорожать і пишаються новими знаннями і прагнуть якнайшвидше застосувати їх на практиці. Підприємства, що дбають про кваліфіковане ведення фінансової діяльності, постійно оновлюють кадри, укомплектовують штати сучасними фахівцями. Приємно, що третина випускників уже визначилася із працевлаштуванням.

DSC 3266

DSC 3276

DSC 3283

Присутня на підсумковому занятті заступниця директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова подякувала слухачам за енергійну та цілеспрямовану позицію та зауважила, що відтепер для них відкриті усі можливості. Сучасне навчання допоможе адаптуватися у будь-яких бухгалтерських програмах, а необхідне, відповідно до підприємств роботодавців перезавантаження проходитиме оперативно та «безболісно». «Найважливіше – віднайти роботу, і я впевнена: ви проявите найкращі свої професійні та комунікаційні якості!», - запевнила Оксана Миколаївна та вручила бухгалтерам посвідчення про професійну освіту.

DSC 3290

 Більше цікавих світлин - на офіційній сторінці у Фейсбук

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6479607
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1885
2898
12771
6436083
81135
69298
6479607

Ваш IP: 3.137.161.222
На сервері час : 2024-04-26 23:20:09
return_links(3); ?>