На День міста Дубровиці провели професійні майстер-класи

DSC 3729Чудовою нагодою зустрітися із мешканцями та гостями Дубровиччини, розповісти про робітничі професії та запропонувати навчання стало святкування Дня міста Дубровиці. Участь у масштабному святі взяли представники Рівненського центру ПТО ДСЗ та слухачі, які здобувають професії кравця, візажиста, манікюрника, кухаря, кондитера та перукаря (перукаря-модельєра). Такі майстер-класи – це особливий вишкіл майбутніх кваліфікованих робітників, цінний професійний досвід та набуття нових комунікаційних і професійних якостей.

Заступниця директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко зауважила: «У команді із представниками Дубровицької районної філії Рівненського обласного центру зайнятості наш заклад освіти гідно представив важливі комунікації безробітних із службою зайнятості. Інформаційно-роз’яснювальна робота виразно доповнювалася зразками робіт представників різних професій – динамічними майстер-класами».

Заклад освіти представив імпровізовані міні-кав’ярню, салон краси, кравецьку майстерню.

#майстер_класи_рівне_цпто

dubrov Василь Грицюк, директор Дубровицької РФ РОЦЗ та Руслана Бодренко задоволені участю у святі.

Впродовж свята у кожній з локацій спостерігалося пожвавлення: до наметового містечка підходили зацікавлені відвідувачі. Окрім частування та різноманітних послуг гостям пропонували знайомства із умовами навчання у одному з найбільших закладів профтехосвіти.

DSC 3728

Майбутні майстри манікюрної справи, які навчаються на базі навчально-виробничого комплексу у Рівному, професійно виконували манікюр. Слухачі за крок до завершення навчання мали чудову нагоду відшліфувати набуті навички, продемонструвати легкість та творчість у роботі.

DSC 3732

А кравці дивували машинною вишивкою. Сьогодні ця професію практично неможлива без додаткових знань і умінь. Вишиті елементи все частіше прикрашають сукні, аксесуари, скатертини та навіть верхній одяг. Мистецтво оздоблення дубровиччанам демонстрували слухачі Сарненського навчального відділення.

DSC 3689

Апетитно і гамірно було біля стійок, де працювали кухарі та кондитери. Оперативно та смачно слухачі поряд із своїми майстрами виробничого навчання готували млинці та вафлі із різноманітними начинками, освіжаючі морс, лимонад, узвар, каву.

DSC 3685

DSC 3692

Вервечка модниць вишикувалася і до перукарів та візажистів. Блискавичне перевтілення, оригінальні зачіски, плетіння кіс та святковий макіяж, боді-арт – відміні послуги від майбутніх представників індустрії краси!

DSC 3730

За словами старшого майстра РЦПТО Віктора Красовського, поїздка принесла наснагу та користь усім. Зустрічі із потенційними слухачами центру, бесіди із відвідувачами експозицій – це важливий етап вивчення тенденцій району та новий корисний досвід майбутніх кваліфікованих робітників.

DSC 3747

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6388137
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1465
2483
13624
6359095
58880
87467
6388137

Ваш IP: 54.80.11.160
На сервері час : 2024-03-29 08:31:53
Счетчик joomla
return_links(3); ?>