Діловоди на службі Гощанської громади

 Поєднанням засвоєння теоретичних знань в навчальному закладі та практичної підготовки у

IMG 2794 роботодавця відзначилось навчання слухачів за професію «Діловод» в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Усі вони були направлені на навчання Гощанською районною та Дубенською міськрайонною філіями Рівненського обласного центру зайнятості. Майбутні діловоди вже знали де вони будуть застосовувати набуті знання та практичні навички. Там проходило їх виробниче навчання. Саме навчання відбувалося за дуальною формою навчання, що є однією з інноваційних на даний час.

Для Гощанської селищної ради – це була можливість підготовити спеціалістів безпосередньо на їх робочих місцях,IMG 2887 максимально наближених до умов праці, які відповідають вимогам до працівника і створюють економію часу на їх професійне навчання та адаптацію до робочого процесу.

Слухачі, які опановували професію діловода, мають високу мотивацію до навчання, адже у них з’являється упевненість у завтрашньому дні а значить і міцніє бажання як найкраще засвоїти теоретичні знання та практичні навички.

Під час теоретичного навчання слухачі успішно опанували профілюючі дисципліни: «Діловодство», «Інформаційні технології». Корисними для їх майбутньої роботи стануть предмети: «Основи галузевої економіки», «Основи трудового законодавства», «Робота з оргтехнікою», «Основи професійної етики»

Усі слухачі успішно закінчили навчання і на державній кваліфікаційній атестації показали високий рівень теоретичних та практичні знань. Серед них, викладачі відмітили з кращої сторони слухачок Вавлентину Качурець та ГалинуIMG 2862 Пивоварчук.

Сьогодні наші випускники вже кваліфіковані діловоди, приступили до виконання своїх обов’язків на своїх робочих місцях по селах Гощанської громади та в с. Іваннє Дубенського району.

Так, співпраця державної служби зайнятості та роботодавців надала можливість забезпечити обслуговування громадян Гощанського району кваліфікованими спеціалістами.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6477759
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
37
2898
10923
6436083
79287
69298
6477759

Ваш IP: 3.145.143.239
На сервері час : 2024-04-26 00:44:51
return_links(3); ?>