Підтверджуємо кваліфікацію кухарів Харківської, Полтавської та підконтрольної частини Луганської областей

У рамках співпраці Державної служби зайнятості та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ розпочато роботу з оцінювання результатів неформального навчання кухарів різних регіонів України. Такий формат роботи дозволяє оперативно надати можливість робітникам отримати свідоцтва державного зразка, відтак, офіційно працевлаштуватися.
Один із найпотужніших закладів профтехосвіти служби зайнятості - Рівненський центр ПТО ДСЗ підписав угоду із німецькими партнерами та на базі свого навчально-виробничого комплексу у Рівному впродовж 2 місяців працюватиме із 24-ма претендентами - кухарями із Полтавщини, Харківщини і Луганщини.
Сьогодні свою роботу на кухні розпочали представниці Полтавщини. Людмила Сад (суп картопляний з бобовими, м’ясні биточки з картопляним пюре, риба в тісті, вареники з м’ясом, запіканка із сиру) та Тетяна Коршак (борщ червоний український, котлета рибна, сирники із сметаною, пельмені з маслом, картопляне пюре) готували відповідно до технологічних карт та презентували свої вироби кваліфікаційній комісії. Оцінювали професійні навички кухарок представники рівненських закладів
Олександр Жуковський (голова комісії, шеф-кухар); членкині комісії Людмила Севрук, Олена Самолюк (Рівненський кооперативний економіко-правовий фаховий коледж); Наталія Борисюк (Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі) та Вікторія Гербич (кухар, ресторан «Нью-Йорк-Стріт-Піца»).
зображення viber 2021 09 10 11 17 52 928 
зображення viber 2021 09 10 11 19 13 066241713905 3011919805730980 2103074298518412739 n
зображення viber 2021 09 10 11 20 05 019
Заступниця директора Рівненського ЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко коментує: «Ми маємо відмінний досвід оцінювання майстерності кухарів, адже із 2016 року видали свідоцтва державного зразка вже 141 кухарю України! Динамічна робота з підтвердження результатів неформального навчання кухарів – це сучасний формат співпраці із безробітними і закладами громадського харчування, адже ринок вимагає оперативного та кваліфікованого наповнення кадрами».
На порядку денному – насичена робота. Вже найближчим часом кваліфікаційна комісія працюватиме в РЦПТО ДСЗ із наступними претендентами на звання кваліфікований кухар!

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6389248
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2576
2483
14735
6359095
59991
87467
6389248

Ваш IP: 34.228.188.171
На сервері час : 2024-03-29 14:01:18
Счетчик joomla
return_links(3); ?>