Кваліфікованого кухаря з Житомирщини запросили на роботу у шкільну їдальню

0 02 05 94fada8eb275b7fbc3f5d6f3e846355311b6855437d537365baebe6fbdd7922b 3ef8d5192b70ad4f#кухар_рівне_цпто
Здобуваючи професію у Рівненському центрі ПТО ДСЗ, безробітні мають унікальну можливість відшліфовувати практичні навички на базах партнерів служби зайнятості – роботодавців. Часто саме практиканти після навчання отримують запрошення від роботодавців.

Як прокоментувала майстриня виробничого навчання Світлана Клімчук, Кирило Могилянець, направлений на навчання до Рівного Хорошівською районною філією Житомирського обласного центру зайнятості, проходив практику у місцевому дитсадку, відмінно зарекомендував себе, отож, запросили на роботу у шкільну їдальню.

Навчання майбутніх кухарів на базі навчально-виробничого комплексу РЦПТО, що у Рівному на вул. І.Підкови,17А, триває 6 місяців. За цей період безробітні із Рівного, Рівненського, Сарненського, районів Рівненської області, Волині та Любешівського і Хорошівського районів Житомирської області опанували технологію приготування їжі, вивчили устаткування підприємств харчування, гігієну та санітарію виробництва, фізіологію харчування, організацію виробництва та обслуговування, а також облік, калькуляцію і звітність.

Виробниче ж навчання дозволило застосувати теоретичні знання, вдосконалити навички та опанувати роботу в команді. Саме виробнича практика на реальних робочих місцях допомагає вивчити обов’язки кухаря, здобути нові комунікаційні якості.

0 02 05 6dbae0b2ecdbb1b0a9d89fc8cdf80ecdf59375fb6728654a1931d9025bd7d59e b156d2765e9e884b

Роботодавці – приватні підприємці, КНП «Здолбунівська центральна міська лікарня», ЗДО «Дзвіночок» (Житомирщина) – задоволені підготовленими робітниками, адже ті на рівні із досвідченими кухарями оперативно і якісно виконували роботу на кухнях.

0 02 05 39a8267ebc3e393d205861535579a5981d17f9040d4f4ee7af408d03109003b3 dbcceb817a8cbbb3

За традицією, на державній кваліфікаційній атестації партнери закладу освіти оцінюють рівень знань та кваліфікаційні роботи випускників з тим, аби підібрати нові, кваліфіковані кадри для своїх закладів. Серед присутніх на іспиті слухачів були представники відомих рівненських закладів - ресторанів «Фортіссімо» та «Блюз», ресторану-піцерії «Сицилія», мережі закладів «Добрик» та суші-бар «Фуджі».

0 02 05 8ac25d99811f63e65991a587c663223847e000488d55f58574fa56774f6c2bcd cb463e3f5b1059dd

Чудові смакові якості та відмінну презентацію, на думку присутніх, продемонстрували Інна Олейнікова із м. Корець (дерун з гуляшем по -угорськи. Жінка запрошена на роботу до місцевого роботодавця), Неля Струмінська із Рівногоолянка м'ясна з булочками.

0 02 05 09f58cc838e3d3abcc6a294770e91d7f0f7acd61eded461f471dfbabc113bb41 a7bb1ebf0c67a11f

Важливо, що складена нею технологічна карта внесена до меню ресторану «Челентано»), рівнянка Наталія Вознюк (залишається працювати в «Челентано»).

Мельник Марина з Волині готувала куряче філе під овочами і соусом японської кухні «теріякі». Слухачка проходила практику у ресторані-пивоварні « Броварні на Грушевського», там і залишається працювати.

Світлана Мельничук здобула відмінні практичні навички в ресторані «Виноград», на ДКА приготувала «Хачапурі по-аджарськи». Запрошення на роботу отримала у мережу «Добрик».

0 02 05 57511896d42c7234e85310a0625af78e1d9393adf1c627c1d4a10a3010cec912 88701d0b74b8b985

Заступниця директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко прокоментувала: «Наша тісна співпраця із роботодавцями дозволяє оперативно реагувати на їхні реальні потреби, готувати робітничі кадри відповідно до умов виробництва. Навчальні плани і програми заклад освіти орієнтує виключно на актуальні вимоги ринку до кадрів. Ведеться спільна робота із визначення пріоритетних напрямів навчання. Важливо, що команда однодумців щоразу поповнюється новими партнерами. Отож, сучасний, ринковий погляд на підготовку кваліфікованих кадрів забезпечено сповна. Наш заклад постійно розширює діапазон співпраці, орієнтуючись на тенденції вітчизняного ринку праці».

0 02 05 736bd295ad94dd60d3cafff7f78ab961dcd484bac16cda04748341c82d028a4f 4380ab66e791e5f0

Серед нових партнерів РЦПТО – відомий сучасний ресторан «Фортіссімо». Представники закладу вперше завітали на атестацію випускників, приємно вражені навчальною базою та уважно слідкували за відповідями слухачів-кухарів, адже роблять ставку на сучасну кухню, готовність кухаря оперативно реагувати на «політику» ресторану та особливе, творче ставлення до роботи».

0 02 05 a0e26b7c18282ec5cc30db8dcf902b0179ea385b250fe50a9e05870b0bf26231 f4befaacda6706d0

0 02 05 7bce1d000ca4cd5569f880e05f34b7ed6976d1c0c7b62e01a1740f578aaf2122 2bc23e2fb27654f2

0 02 05 8c475f2d01efb44745241def7214fdbb1f4f089231350bb436369dc4522138cc d1264f7dcddb31db

0 02 05 bdc76d2bc0901c46e796e5de278700d1226b024bb4a33f1e7b98dc9bd9f1b4b9 b54fe4e4f4829c2e

Спільна динамічна робота із підготовки сучасних кухарів добігла успішного завершення. Разом із свідоцтвами державного зразка кваліфіковані та амбітні кухарі отримали чудовий шанс змінити свій добробут – роботу!

Приєднуйтеся! 68 37 95, м. Рівне, вул. Пирогова,8

cpto@cpto.rv.ua

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6459261
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
309
7479
23177
6415669
60789
69298
6459261

Ваш IP: 3.145.12.242
На сервері час : 2024-04-20 05:13:12
return_links(3); ?>