Свої перші ігрові проєкти майбутні Game Developers презентували роботодавцю.

Unity 3d 

Технологія Unity 3D - вдалий вибір для початку роботи в сфері ігрової індустрії. Сьогодні Unity 3D впевнено лідирує на ринку мобільних додатків та віртуальної реальності. Рушій Unity 3D все більше використовується для розробки додатків під велику кількість платформ, зокрема, мобільні пристрої, комп’ютери, ігрові консолі, пристрої доповненої та віртуальної реальності та інші.

Переваги Unity 3D оцінили й випускники Рівненського центру ПТО ДСЗ, які впродовж 3 місяців проходили навчання за напрямом «Створення додатків вspace середовищі Unity 3D на C#».

09.11.2021 на підсумковому занятті майбутні розробники ігор мали можливість поспілкуватись із представниками потенційного роботодавця (компанія Zagrava Games) та продемонструвати їм свої випускні проєкти. 

Досвідчені фахівці у сфері ігрової індустрії Андрій Литвин та Дмитро Сікора поділилися з випускниками рекомендаціями щодо подальшого їхнього професійного розвитку та запропонували подати резюме для розгляду компанією Zagrava Games та іншими ІТ компаніями м. Рівне, що здійснюють свою діяльність у сфері ігрової індустрії. 

На підсумковому занятті слухачами курсу було представлено різноманітні та цікаві роботи у різних жанрах:

Таїсія Галабурда створила дитячу класичну 2D гру “Memory”. Суть гри полягає в тому, що карти викладаються сорочкою догори, кліком перевертаються і рахується кількість співпадінь. Гра призначена в першу чергу для тренування пам’яті.

Олександр Ніколайчук створив класичну 2D гру “Хрестики-нулики”. Гра виконана в оригінальному стилі та з використанням цікавих візуальних ефектів.

Тарас Грицюк створив космічний 2D шутер. Корабель гравця рухається в космічному просторі, де його атакують ворожі кораблі, з якими гравцеві доводитьсяcos вступати в бій. Гра має кілька рівнів складності. Ворожі кораблі різняться озброєнням, тактикою та потужність атак. В грі застосовані цікаві візуальні ефекти.

Руслан Бескоровайний створив 2D гру “Яблуня”. Суть гри полягає в тому, що на сцені рухається яблуня, з якої у випадковому порядку падають яблука. Одні з них хороші, інші червиві. Якщо гравець зловить хороше яблуко, він отримує очко, якщо не зловить, то втрачає. Також очко втрачається, коли гравець ловить погане яблуко.

Олександр Голубош створив прототип гри “Кулі Хаосу”. Гравець знаходиться на арені, кожен з чотирьох кутів якої, має свій колір. По арені плавають чотири кулі тих же кольорів. Також є кілька жовтих куль хаосу. Їх призначення в тому, щоб заважати гравцеві. Гравець повинен заштовхнути кольорові кулі в відповідні кути.castle1

Сергій Астапов і Данило Філімонов створили 2D гру “Шалений грибник”. Суть гри полягає в тому, що на сцені знаходиться поляна, на якій під кущами ховаються гриби. Одні з них отруйні, інші їстивні. Гравцеві необхідно підібрати їстівні гриби. Якщо гравець підбере хороший гриб, він отримує очко, якщо пропустить, то втрачає. Якщо гравець підбере отруйний гриб, він втрачає одне життя. Сергій Астапов виконав програмну частину гри, а Данило Філімонов взяв на себе дизайн, графічну частину та анімації.

Олексій Гончаров створив 3D гру-головоломку "Середньовічний замок", суть якої полягає в тому, що гравець блукаючи по території старовинноого середньовічного замку, повинен знайти всі ключі, користуючись підказками, які будуть траплятися йому на шляху. Гра виконання на високому рівні з використання 3D графіки, аудіовізуальних ефектів та анімації.

Усі слухачі за період навчання показали себе з кращої сторони, показали старанність до навчання та інтерес до створення комп’ютерних ігор. gryb

Особливо варто відмітити Тараса Грицюка та Олексія Гончарова, які виконали свої проєкти на досить високому професійному рівні.

Заступник директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова виразила подяку слухачам за вибір навчального закладу, привітала із успішним завершенням навчання, запросила до подальшої співпраці та «віртуально» вручила посвідчення. Вона також виразила надію, що ІТ-фахівці у майбутньому працюватимуть в Україні, адже галузь розвивається і нові масштабні проєкти вимагають все більше професійних кадрів.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6451332
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2032
2668
15248
6415669
52860
69298
6451332

Ваш IP: 3.135.205.146
На сервері час : 2024-04-18 22:42:46
return_links(3); ?>