«Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max» - нові можливості та неймовірний ефект присутності! Представники 6 областей вдосконалили свої знання у Рівному

22Сучасні дизайнери та фахівці з комп’ютерного моделювання завжди у пошуку, не зупиняються і прагнуть нових знань! Саме для них та усіх, кого цікавить робота з програмами для моделювання та візуалізації, Рівненський центр ПТО ДСЗ пропонує насичений, динамічний курс «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Навчання триває 3 місяці, а у програмі пропонуються: Основи роботи в програмі Autodesk 3dsMax; Розробка та моделювання об’єктів. Принципи моделювання; Створення та налаштування освітлення сцен, камер; Розробка, створення та призначення матеріалів; Візуалізація сцен та імітація зовнішнього середовища; Створення складник систем частинок та об’ємних деформацій; Візуалізатори VRay та Corona Rendere. До послуг слухачів – відмінна матеріально-технічна база, 3D – принтер.

3ds Max володіє величезними засобами зі створення різноманітних за формою та складністю тривимірних комп'ютерних моделей реальних чи фантастичних об'єктів навколишнього світу. Сьогодні левовову частину проєктів для реклами, музичних кліпів, анімації та інших відеороликів виконують саме 3d художники, які працюють із унікальним інструментом. Сучасна програма з графічного дизайну дозволяє застосовувати знання при створенні спецефектів у сучасній кіно- та ігровій індустрії.

Як зауважила викладачка (до слова, випускниця РЦПТО ДСЗ) Ольга Чикун, ця дизайнерська програма – справжній скарб! Усі, хто володіє знаннями, володіють величезним спектром можливостей, мають відмінний потенціал та отримують, без перебільшень, насолоду від творчої роботи. «Це підтвердила і нова група:

#3ds_max_рівне_цпто

надзвичайний потенціал та продуктивність демонстрували майбутні дизайнери впродовж усього навчання.

DSC 6508

Вони ускладнювали свої задачі, не боялися нових викликів», - задоволено коментує викладачка.

Переглянути роботи та оцінити потенціал слухачів можна за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1e-208lOXf8wb1rK2hI2ITvSOzBmcEbVb?usp=sharing

В унісон думкам викладачки – враження слухачів. Безробітні, скеровані на навчання Рівненським міським центром зайнятості, Здолбунівською районною філією Рівненського ОЦЗ, Славутською міжрайонною філією Хмельницького ОЦЗ, Кіровоградським МРЦЗ, Тернопільським МРЦЗ, Іваничівською РФ Волинського ОЦЗ, Бродівською РФ Львівського ОЦЗ, емоційно та ґрунтовно презентували свої роботи на онлайн підсумковому занятті. Під час заняття усі доповідачі продемонстрували індивідуальність та чудовий потенціал, кожен напрацював свій стиль, а ще на занятті панувала атмосфера оптимізму, доброзичливого гумору і відкритості.

Василь Новорок із Здолбунівщини емоційно презентував свої роботи. Бажання експериментувати, додавати складності у завданнях, шукати нові цікаві рішення ідей допомогли слухачеві досягти найкращих результатів.

  • Із кожним наступним заняттям приходила нова впевненість, шліфувалася майстерність. Замовнику, роботодавцю потрібно представляти лише якісний продукт, отож, «набивав» руку та вдосконалював результати. У роботі дизайнера потрібно враховувати все до найдрібніших деталей. Коли працював над створенням логотипу, ідея з’явилася не відразу. Проте вже за роботою раптом відчув певний поштовх, десь у серці відгукнулася нова емоція, наснага..,і ти занурюєшся у дивовижний процес! Моя мрія? - Створити увесь світ у 3d

24

Цікаво, що пан Василь люб’язно знайомив одногрупників і з іншими програмами, які знав до навчання. Усі вдячні за таку комунікацію. Унікальним стало й те, що слухач робив записи усіх занять, аби допомогти розібратися в темах тим, кому було найважче. Це - чудова командна робота, яка свідчить про професійні та людські якості!

Катерина Уразовська із Кіровоградщини виконала дизайн однієї з офісних кімнат. Майбутній роботодавець із цікавістю очікував на її професійне бачення оформлення приміщення. І дизайнерка доклала максимум зусиль у роботі. Пані Катерина емоційно презентувала свої розробки. Її веселий сніговик реалістично виблискував у променях ранкового, денного, вечірнього та нічного світла! Слухачка натхненно продемонструвала свої нові уміння та поділилася, що прагне якомога більше працювати у новій програмі.

27

Оксана Назарук зробила проєкт власного помешкання. Свої ідеї вона втілювала, враховуючи реальні розміри власного будинку.

28

А Андрій Безкоровайний виконав дизайн кухні за реальним проєктом.

За цікавими дизайнерськими ідеями спостерігали старший майстер Віктор Красовський, викладач Василь Зданевич та заступниця директора Людмила Абрамова. Наповнені портфоліо випускників красномовно свідчили про уважну, відповідальну, об’ємну роботу кожного. За словами педагогів, група підібралася напрочуд продуктивна та із величезним потенціалом. Пізнавальні дослідження нової програми не завершувалися і о пізній годині. Активні переписки та консультації у соцмережах тримали «в тонусі» впродовж усього періоду навчання.

DSC 6510

DSC 6507

Як зауважують педагоги, для навчання потрібні базові знання, але є й слухачі, що вперше знайомляться із програмою, і вже після декількох занять сміливо втілюють цікаві ідеї. Підтвердженням цього і є підсумкове заняття, де представлені напрацювання усіх слухачів, а рівень робіт та позицію доповідача оцінюють гучними оваціями.

Слухачі поволі стають впевненими конструкторами, архітекторами, художниками, дизайнерами, стилістами..., адже усі ці професії пов’язані і проявляються у роботі з програмою «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Випускники уміють розробляти та моделювати об’єкти, вивчили принципи моделювання, створення та налаштування освітлення сцен, камер, призначення матеріалів, вони вже вміють візуалізувати сцени та імітувати зовнішнє середовище, створювати складні системи частинок та об’ємних деформацій. 3ds Max - графічна система, що вимагає чималих зусиль для освоєння, але витрати на її вивчення гарантовано і досить швидко відшкодовуються унікальними можливостями, які вона пропонує.

DSC 6512

DSC 6504

Якщо Ви в активному пошуку та прагнете цікавої, затребуваної роботи, мрієте здобути або вдосконалити свої дизайнерські навички і працювати із сучасними програмами, - Вам до Рівненського центру ПТО ДСЗ! Увага! Плановий початок навчання нової групи – 8 лютого!

м. Рівне, вул. Пирогова,8, 0362 68 37 95, cpto@cpto.rv.ua

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6514108
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4222
1819
6041
6487465
21348
94288
6514108

Ваш IP: 3.17.203.68
На сервері час : 2024-05-07 22:55:24
return_links(3); ?>