Опановуйте сучасне проєктування одягу дистанційно разом із нами! (ВІДЕОУРОК 2)

                            Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!sapr2
Комп’ютерне забезпечення модельно-конструктивних робіт із використанням системи САПР Julivi» передбачає, зокрема, виконання прийомів моделювання та градації плечових виробів у програмі «Конструктор САПР Julivi».

sapr22

Під час навчання у Рівненському центрі ПТО ДСЗ до послуг майбутніх кваліфікованих кравців - інноваційний пристрій «Система автоматизованого проєктування» (САПР). У навчальній програмі – ознайомлення з роботою та застосування програмного пристрою, який забезпечує автоматизацію технологічного процесу проектування виробу. Педагогами закладу освіти наразі створено 2-й відеоурок про САПР. https://youtu.be/DkLwOe1mhLQ

Майстриня виробничого навчання Лілія Давидюк зауважує, що у сучасному швейному виробництві активно використовуються комп’ютеризовані процеси і «така програма значно полегшує роботу при виготовленні лекал.

 

На заняттях з основ конструювання одягу слухачі ознайомлюються з можливостями та змістом програми, спостерігають за процесом відтворення готових лекал у САПРі».

Заступниця директора Рівненського центру ПТО ДСЗ Оксана Зигалова наголосила: «У закладі освіти ліцензовано професії швейної галузі у всіх навчальних відділеннях. Сьогодні, у надзвичайно непростих умовах війни ми наполегливо працюємо та ініціюємо якомога ширші можливості дистанційного навчання. За допомогою дистанційної платформи Moodle, розміщеної на нашому офіційному сайті, безробітні мають можливість спілкуватися із педагогом та спостерігати за друком графічних зображень лекал і трансляцією екрану самої програми».

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6450632
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1332
2668
14548
6415669
52160
69298
6450632

Ваш IP: 3.145.15.205
На сервері час : 2024-04-18 17:51:45
return_links(3); ?>