Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!
До послуг кухарів – сучасна навчальна кухня, де відбуваються усі технологічні процеси з приготування страв, різноманітний посуд, кухарський інвентар. За складеною технологічною картою претенденти готують вироби, презентуючи їх кваліфікаційній комісії.
Людмила Шевчук, скерована до Рівного Любомльською районною філією Волинського обласного ЦЗ, має чималий досвід кухарства, любить готувати, тому впевнено працювала над виконанням практичного завдання. Відповідно до своєї технологічної карти жінка готувала суп картопляний з грибами, омлет із овочами, шніцель рибний зі смаженою картоплею, м’ясні котлети, відварні макарони.
На запрошення закладу освіти підготовку кухарів оцінюють досвідчені педагогині Людмила Севрук, завідувачка технологічного відділення, викладачка спеціальних дисциплін Рівненського кооперативного економіко-правовий фахового коледжу, та Анна Сухецька, викладачка спеціальних дисциплін, голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Рівненського фахового коледжу економіки та бізнесу. На думку членкинь кваліфікаційної комісії, волинянка має добру підготовку, вмотивована та прагне готувати якісно і професійно. За словами самої кухарки, вона запрошена на роботу в одну з військових частин області. Відтепер можна бути спокійним – вояки Волині будуть смачно та ситно нагодовані!
Якщо Ви маєте досвід та знання з кухарської справи, вмієте і любите готувати, готові працювати в умовах сучасних професійних закладів, - звертайтеся до Рівненського центру ПТО ДСЗ, оплативши вартість даної послуги (вся інформація – на головній сторінці):
м. Рівне, вул. Пирогова,8,
0362 68 37 95
Ел.пошта cpto@cpto.rv.ua