Касир ПОУ: від навчання до працевлаштування

 Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

profesiya kasirСлужба зайнятості активно допомагає особам з інвалідністю

інтегруватися у суспільство, підвищити їх конкурентоспроможності на сучасному ринку праці через перенавчання професіям, які користуються попитом на ринку праці регіону.

Яскравим прикладом успішного працевлаштування особи з інвалідністю є історія Артема, який звернувся до служби зайнятості з метою пошуку роботи, маючи лише повну загальну середню освіту та відсутній трудовий стаж.

Артем потребував допомоги у самовизначенні та здобутті професії, враховуючи ступінь обмеження життєдіяльності, який встановлюються шляхом експертного обстеження особи медико-соціальними експертними комісіями (МСЕК). Отримавши консультації фахівців центру зайнятості, пан Артем вирішив отримати професію «касир (на підприємстві, в установі, організації)» на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Ще до закінчення навчання кар’єрна радниця запропонувала безробітному пройти співбесіду у підприємця, який саме мав потребу в працівниках-касирах. Артем успішно пройшов співбесіду у роботодавця і був працевлаштований.

Тож, якщо Ви перебуваєте у пошуку роботи, зайдіть на сайт Рівненського обласного центру зайнятості та ознайомтеся з наявними вакансіями за посиланням: https://rov.dcz.gov.ua/anonspodiya/dlya-tyh-hto-shukaye-robotu-9 .

Інформацію щодо професійного навчання віднайдете на офіційному сайті закладу освіти https://www.cpto.rv.ua/

 А у телеграм-боті «Робота на Рівненщині» @work_in_Rivne_region Ви знайдете актуальні вакансії Рівненщини.

Також для пошуку роботи пропонуємо Вам скористатися телеграм-каналом: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» (https://t.me/worknowdcz). Саме тут можна знайти актуальні пропозиції роботи з усієї України, які оновлюються щодня. 

За більш детальною інформацією Ви можете звернутися у місцевий підрозділ служби зайнятості Рівненщини  за контактами https://rov.dcz.gov.ua/publikaciya/kontakty-centriv-zaynyatosti-ta-filiy-ocz-u-rivnenskiy-oblasti, наш Telegram-канал підтримки: https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne, або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ +38096-539-53-59.

За матеріалами РОЦЗ

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6459558
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
606
7479
23474
6415669
61086
69298
6459558

Ваш IP: 18.226.251.22
На сервері час : 2024-04-20 08:10:47
return_links(3); ?>