Під час навчання за дуальною формою слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів виконували реальні замовлення

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

Практика ФОП Фоміч В умовах війни робота кожного націлена на спільну перемогу. Справні автомобілі, відремонтована техніка, оперативно поставлений «на колеса» пошкоджений транспорт – такі завдання стоять сьогодні перед кваліфікованими слюсарями. Вони відновлюють та лагодять військову, цивільну та сільськогосподарську техніку. Мешканці Рівного та Рівненського району на базі Олександрійського навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ професію «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» здобували за дуальною формою, тобто левову частку занять проходили на підприємствах своїх роботодавців.

 

Таке навчання тривало близько 8 місяців. Обрана професія дозволяє кваліфікованим робітникам працевлаштуватися в автосалонах, на підприємствах, в авторемонтних майстернях та на СТО. Саме кваліфіковані слюсарі забезпечують справність та довговічність транспорту, здійснюють його діагностику, профілактичний огляд, виконують ремонтні роботи.

Навчання слухачів відбувалося у два етапи: спочатку слухачі вивчили програму на 2-й (1-2) кваліфікаційний розряд, працювали у своїх роботодавців як практиканти, а згодом – і на 3-й розряд, також закріплюючи знання практичними навичками на своїх майбутніх місцях роботи.

Практика ФОП Оніщук

Практика ФОП Фоміч 1

Практика ФОП Фоміч З

Майстер виробничого навчання Ігор Баранець пишається випускниками, адже ті вміють виконувати роботи з розбирання автомобілів (у тому числі дизельних, інжекторних і спеціальних), а також автобусів; ремонтувати та обслуговувати вантажні автомобілі, легкові автомобілі і автобуси; визначати і усувати несправності вузлів та агрегатів автомобілів середньої складності; виконувати кріпильні роботи із заміною зношених деталей; розбирати відповідальні складові одиниці та агрегати електрообладнання автомобілів; з’єднувати та паяти провідники з приладами, вузлами й агрегатами електрообладнання; виконувати слюсарну обробку деталей із застосуванням універсального обладнання та інші роботи.

ДКА Омельчук

Викладач Віктор Ковальчук, майстер виробничого навчання Ігор Баранець. ДКА. Перевірка знань теорії.

ДКА Заяць

ДКА Механюк

Свої знання вони закріпили на ділі, працюючи у приватних підприємців області - своїх роботодавців.

Готуючись до державної кваліфікаційної атестації, слюсарі вже виконували замовлення реальних клієнтів. Присутній на ДКА роботодавець подякував випускникам за відповідальність і старанність. Сьогодні, як ніколи, від слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, окрім професійної роботи, очікують високої оперативності та мобільності. Із свідоцтвами державного зразка та здобутими навичками роботи кваліфіковані слюсарі вливаються у нові трудові колективи.

Увага! Плановий початок навчання наступної групи - 26 липня.

ДКА 434

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua , а також у Telegram Instagram Facebook   YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або за телефоном +38096-539-53-59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6385770
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1581
5480
11257
6359095
56513
87467
6385770

Ваш IP: 44.222.249.19
На сервері час : 2024-03-28 18:38:30
Счетчик joomla
return_links(3); ?>