Візуалізація наступає! або Про сучасний курс для тих, хто прагне працювати дизайнером

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

DSC 7982Скеровані на навчання до Рівненського центру ПТО ДСЗ Рівненським міським центром зайнятості, Березнівською, Володимирецькою, Рівненською районними філіями Рівненського обласного ЦЗ безробітні опанували сучасні знання за напрямом «Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max». Слухачі навчилися створювати реалістичні інтер’єри та екстер’єри будинків та професійно моделювати об’єкти і створювати спецефекти. https://drive.google.com/drive/folders/15hModbZersNjQOli8b1UkW26ekMFjVOf

Із особливими прагненнями на навчання прийшла і Марина Бездольна. Жінка двічі рятувалася від війни, двічі змінювала місце проживання. І вкотре не здавалася: опановувала нові знання, шукаючи своє місце «під сонцем». Слухачка розповіла, що родом із Луганської області. На початку російської агресії переїхала із сім’єю на Київщину, оселилися в Ірпені. Далі вимушені були покинути нову домівку та знову шукати порятунку. Зупинилися у Рівному. Пані Марина - професійний фотограф із 10-річним стажем, любить в’язати на машинці. Створила власний бренд, розробила логотип. Згодом, під час навчання, працювала над переведенням свого лого у 3d формат. Відгуки про місто та піклування про переселенців у жінки лише позитивні: «Мене люб’язно зустріли у Рівненському міському центрі зайнятості. І на моє прохання про навчання відразу запропонували курси 3ds max. Я відчувала, що бракує знань, розуміла, що мушу опанувати візуалізацію якомога краще. Це стане моєю наступною справою і дозволить заробляти».

#3ds_max_рівне_цпто

DSC 7839

DSC 7845

DSC 7874

За 3 місяці на базі Ресурсного центру інформаційно-комунікаційних технологій РЦПТО група опанувала Основи роботи в програмі Autodesk 3dsMax; Розробку та моделювання об’єктів. Принципи моделювання; Створення та налаштування освітлення сцен, камер; Розробку, створення та призначення матеріалів; Візуалізацію сцен та імітацію зовнішнього середовища; Створення складних систем частинок та об’ємних деформацій.

DSC 7865

Під час навчання тут використовуються різноманітні техніки і механізми, які включають в себе полігональне моделювання (Editable mesh (редагована поверхність) і Editable poly (редагований полігон - найпоширеніший метод моделювання, використовується для створення складних моделей та моделей для ігор; моделювання на основі неоднорідних раціональних B-сплайнів (NURBS); моделювання на основі порцій поверхонь Безьє (Editable patch, підходить для моделювання тіл обертання; моделювання з використанням вбудованих бібліотек стандартних параметричних об'єктів (примітивів) і модифікаторів).

DSC 7945

Як зауважила викладачка, випускниця РЦПТО ДСЗ Ольга Чикун, ця дизайнерська програма – справжній скарб! Усі, хто володіє знаннями, володіють величезним спектром можливостей, мають відмінний потенціал та отримують, без перебільшень, насолоду творчої роботи.

зображення viber 2022 07 12 10 02 19 844

За підсумками навчання усі слухачі отримали посвідчення про професійну освіту та мають наміри працювати у ІТ – компаніях, проєктних організаціях, меблевих фірмах.

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua , а також у Telegram Instagram Facebook YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або за телефоном +38096-539-53-59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6388443
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1771
2483
13930
6359095
59186
87467
6388443

Ваш IP: 44.197.116.176
На сервері час : 2024-03-29 10:28:29
Счетчик joomla
return_links(3); ?>