Сучасний діловод – професія універсальна

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

зображення viber 2022 07 15 09 52 09 003Інна Євтушенко здобула робітничу професію діловода на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ. Впродовж 2,9 місяця слухачка, скерована на навчання Дубенською міськрайонною філією Рівненського обласного центру зайнятості, опановувала важливі професійні знання за дуальною формою навчання.

За спеціальністю жінка - агрохімік, ґрунтознавець, працювала й у закладі дошкільного виховання. Проте, їй завжди подобалася робота із розрахунками, аналізом, отож, прагнула здобути економічну освіту. Дізналася про вакансію діловода на місцевому Малому приватному підприємстві «Сузір’я», яке належить до аграрного сектору громади. І коли стала на облік у службі зайнятості, охоче відгукнулася на пропозицію навчатися за цією ж професією.

 #діловод_рівне_цпто  #дуальне_навчання_рівне_цпто

 Педагоги закладу освіти відзначають гострий розум, рішучість, відповідальність, старанність слухачки.

Під час професійного навчання вона опанувала сучасне діловодство, українське ділове мовлення, професійну етику, машинопис, інформаційні технології, роботу з професійною оргтехнікою, основи роботи в Інтернеті, а також сучасну українську систему створення різних видів документів «Коза», має навички роботи у сучасних програмах.

Після успішно складеної державної кваліфікаційної атестації та отримання свідоцтва державного зразка випускниця готова до подальшого вдосконалення. Думка про бухгалтерію не полишає пані Інну, і вона поділилася, що вивчатиме можливість поєднувати дві професії, оскільки на підприємстві є потреба і у фінансисті.

Мале приватне підприємство надало майданчик для проходження виробничого навчання і виробничої практики майбутньої працівниці. Жінка прокоментувала, що колектив підприємства їй добре знайомий, отож, влилася до команди легко та із задоволенням. Вже з перших днів роботи обов’язки діловода виконує справно і оперативно. Дуальну форму навчання вважає найбільш ефективною з огляду на подальшу роботу на базі свого роботодавця.

Кваліфікована діловодка Інна Євтушенко має чудову мотивацію до офіційної праці: у неї з’явилася впевненість у завтрашньому дні, бажання планувати та наближати своє професійне зростання.

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua , а також у Telegram Instagram Facebook YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або за телефоном +38096-539-53-59.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6479345
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1623
2898
12509
6436083
80873
69298
6479345

Ваш IP: 3.139.238.76
На сервері час : 2024-04-26 22:38:14
return_links(3); ?>