Бажаєте працювати в ігровій індустрії? Звертайтеся до служби зайнятості Рівненщини!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

DSC 8084Ефективні шляхи співпраці Рівненської обласної служби зайнятості та ГС «Рівне ІТ кластер», зокрема, організація цільового навчання зареєстрованих безробітних за напрямом «Створення додатків в середовищі Unity 3D на С#» на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ спільно з ТОВ «Ігрова студія майбутнього «ФУГАС» - головні меседжі на робочій зустрічі потужних структур області – служби зайнятості та роботодавців ІТ-сфери.

#співпраця_іт_рівне_цпто #меморандум_іт_кластер_рівне_цпто #меморандум_рівне_служба_зайнятості_іт #навчання_безробітних_рівне_цпто

28 липня, у День української державності, на базі навчально-виробничого комплексу закладу освіти відбулося підписання Меморандуму про співпрацю Рівненської ОСЗ, ГС «Рівне ІТ кластер» та ТОВ «Ігрова студія майбутнього «ФУГАС». Підписанти: директор Рівненського обласного центру зайнятості Іван Ткачук, Голова правління ГС «Рівне ІТ-кластер» В’ячеслав Мельник, директор ТОВ «Ігрова студія майбутнього «Фугас»» Олександр Бодов.

Учасники зустрічі – представники Рівненського обласного центру зайнятості, Рівненського міського ЦЗ, Рівненської районної філії РОЦЗ, Рівненського центру ПТО ДСЗ, представники роботодавців ІТ сфери Рівненщини.

Іван Ткачук наголосив, що головною метою майбутньої співпраці є професійне навчання безробітних та подальше працевлаштування за даним напрямом. Війна, на жаль, впливає на багато процесів, але й мобілізує зусилля усіх. Держава всебічно допомагає своїм громадянам, не залишається осторонь і служба зайнятості. Сьогодні потреби у роботі особливо гостро стоять у вимушених переселенців. Загалом, багатьом мешканцям області доводиться змінювати місце роботи, а отже і професію. Найефективнішим способом залишається професійне навчання.

DSC 8092

Заступниця директора Рівненського центру ПТО ДСЗ Оксана Зигалова розповіла про попередній досвід співпраці з ГС «Рівне ІТ- кластер» та озвучила нові завдання і можливості освітян.

DSC 8126

В’ячеслав Мельник: «Ми є посередниками між тими, хто пропонує, та тими, хто шукає». Він розповів про позитивний досвід роботи із різними віковими групами та поділився, що співпраця із службою зайнятості – новий для громадської спілки напрям. Важливо, щоб люди мали можливість навчатися постійно, і до цього процесу з готовністю долучаються представники рівненської ІТ-спільноти.

DSC 8120

Олександр Бодов, презентуючи студію «Фугас», ознайомив присутніх із форматом майбутньої співпраці: «Ми прагнемо змінити спрямування навчальних курсів. Пропонуємо якомога більше необхідних знань без зайвого навантаження на слухачів. Наші випускники зможуть працювати як у командах, так і на самих себе».

DSC 8173

Під час обговорення нової співпраці прозвучали думки щодо термінів та формату навчання, критеріїв відбору претендентів, механізмів пошуку потенційних слухачів курсу, базових знань та алгоритму роботи, портфоліо випускників, взаємодії із роботодавцями галузі, залучення випускників до участі в конкурсі на отримання грантів, наповнення місцевого ІТ-ринку спеціалістами-переселенцями, нових державних експериментальних програм підтримки ІТ-початківців та інше.

DSC 8123

DSC 8166

DSC 8163

Іван Ткачук наголосив, що з початком війни в Україні спостерігається тенденція «омолодження безробіття»: «Рівень безробіття молодіжний, адже 60-70% безробітних - це молодь. Ми прагнемо дати цим людям шанс і можливість заробляти». Декларація про наміри неодмінно матиме результат, адже є попит на кваліфіковані кадри, а отже треба поспішати їх підготувати.

DSC 8132

DSC 8188

DSC 8183

DSC 8058

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на офіційному сайті cpto.rv.ua Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua , а також у Telegram Instagram Facebook YouTube З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або за телефоном +38096-539-53-59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6487882
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
416
1126
416
6466835
89410
69298
6487882

Ваш IP: 18.224.44.108
На сервері час : 2024-04-29 03:08:12
return_links(3); ?>