Сфера торгівлі на Рівненщині активно поповнюється кваліфікованими робітниками

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

lotok 2У Сарненському навчальному відділенні Рівненського центру ПТО ДСЗ з початку року для торговельної сфери краю підготували більше 60 кваліфікованих робітників. Це продавці продовольчих товарів, продавці (з лотка на ринку), касири торговельного залу. Навчання тут відбувається як за груповою, так і за дуальною формами навчання. Місцеві роботодавці охоче працевлаштовують слухачів Центру, адже ті мають кваліфікацію, відмінну підготовку, знають і дотримуються усіх вимог до професійної діяльності, організовані та люблять свою справу. Цю думку підтверджує і завідувач Сарненського відділення Іван Гаврилюк: «Вже під час навчання, а особливо під час виробничої практики на базах наших партнерів-роботодавців, керівники магазинів пропонують співпрацю слухачам, а після державної кваліфікаційної атестації надають їм офіційні місця роботи».

#продавець_рівне_цпто #підготовка_працівників_торгівлі_рівне_цпто #навчаємо_безробітних_рівне_цпто

Середній термін підготовки кваліфікованого робітника для торговельної галузі складає 4 місяці. Це ґрунтовна теоретична підготовка і насичені виробничі навчання і практика. Практично всі, хто приходить здобувати професії продавця чи касира, працевлаштовуються.

Днями професію «Продавець (з лотка на ринку)» 2 розряду здобули мешканці Дубровиччини, Сарненщини та Вараського району. Навчання тривало 2,6 місяця.

Під час виробничої практики практикантки нарівні з досвідченими колегами обслуговували покупців, здійснювали викладку товарів, брали участь у прийомі товарів за кількістю і якістю, підготовці товарів до продажу, заповненні виставкових цінників тощо. Першими, хто пристав на пропозиції роботодавців, стали Валентина Колесникова (ДП «Споживач») та Наталія Шинкар (магазин «Соціальний») у м. Дубровиця. Серед найактивніших слухачок педагоги називають також Лідію Дякову та Оксану Петрицьку.

lotok 3

lotok 4

1 lotok

Під час державної кваліфікаційної атестації голова комісії, роботодавець Галина Дашук (ДП «Споживач») та присутні педагоги з приємністю відзначили високу вмотивованість майбутніх продавців та готовність до самостійної роботи.

IMG 1376

Після отримання свідоцтв державного зразка всі випускники мають шанс обрати офіційне місце роботи. Громади краю можуть бути спокійні: сервіс їхніх мешканців забезпечуватимуть професіонали!                

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на офіційному сайті cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua , а також у Telegram Instagram Facebook YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або за телефоном +38096-539-53-59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6478612
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
890
2898
11776
6436083
80140
69298
6478612

Ваш IP: 18.218.70.93
На сервері час : 2024-04-26 11:04:45
return_links(3); ?>