Роботодавці Рівного і Дубна замовили підготовку продавців

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

prod neprod dyalneБезробітних Рівного і Дубенщини на навчання  до Рівненського центру ПТО ДСЗ скерували Рівненський міський центр зайнятості та Дубенська міськрайонна філія Рівненського обласного ЦЗ. На замовлення представників галузі торгівлі у регіоні професію «Продавець непродовольчих товарів» на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ слухачі здобули за 3 місяці. Дуальна форма навчання дозволила максимально швидко адаптуватися до нового місця роботи, вивчити особливості комунікацій у новому колективі та відшліфувати навички роботи із покупцями. Левова частка такого професійного навчання припадає саме на практичне застосування знань після вивчення теоретичного курсу.

#продавець_рівне_цпто #навчання_безробітних_рівне_цпто #дуальне_навчання_рівне_цпто

За словами викладачки Центру Валентини Зубік, продавчині мали гарну мотивацію, гарантоване працевлаштування, отож, навчалися активно та із задоволенням.

Працювати у сфері обслуговування подобається Діані Золотун, Надії Кисиленко, Діані Петровій та Наталії Намчук. Під час навчання вони оволоділи основними виробничими операціями продавця непродовольчих товарів: приймання товару, підготовка його до продажу, викладення товару на вітрину, обслуговування покупців (допомога у виборі товару, демонстрація та пакування товару, підрахунок вартості відпущених товарів тощо), а також робота на реєстраторах розрахункових операцій.

Кваліфіковані продавчині уже приступили до роботи у торговельних закладах ФОП Мерко А. С. (м.Рівне), магазинах «Дохіар» і «Bee:Phone» (Дубенський район), демонструючи сучасні методи обслуговування, професійну організованість та оперативність, створюючи комфортну атмосферу для покупців.

Зацікавила професія? Прагнете нових знань, готові до співпраці?

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на офіційному сайті cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua , а також у Telegram Instagram Facebook YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або за телефоном +38096-539-53-59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6478547
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
825
2898
11711
6436083
80075
69298
6478547

Ваш IP: 18.118.30.253
На сервері час : 2024-04-26 10:17:06
return_links(3); ?>