Шановні колеги, слухачі, партнери, друзі, щиро вітаю вас із Днем Державного Прапора України!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

grant moneyСьогодні, 23 серпня, ми вшановуємо синьо-жовтий стяг – головну святиню нашої державності, уособлення нашого національного духу і непереможності. Для українців він став символом незалежності, свободи і гідного майбутнього України. У ньому відображений наш великий народ, все світове українство.

 

У повазі до національних символів, до числа яких належить і Державний прапор, проявляються громадянська самосвідомість, вміння і готовність об'єднати сили і подолати будь-які перешкоди та труднощі. Саме в цьому полягає справжній патріотизм, любов до своєї великої Батьківщини, гордість за свою історію.

Сьогодні український прапор – це символ боротьби за свободу, національної єдності та гідності. В усьому світі наш стяг показує сміливість та незалежність української нації, яка бореться за європейські цінності. Настільки багато всього у двох кольорових смугах: вірність і мужність наших громадян, готовність до самопожертви та віра в нашу державу. Тож нехай він і надалі буде символом віри кожного українця у світле майбутнє, перемогу над агресором, а для воїнів слугує оберегом.

Бажаю усім нам світлої надії, спокою у сім’ях, благополуччя, міцного здоров’я та сил. Нехай небо над головою буде ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим. Нехай синьо-жовтий стяг завжди гордо в’ється над нашою величною країною, а ми, українці, будемо любити і шанувати його, захищати як найвищий скарб нації.

Слава Україні! Слава нації!

З повагою директор Рівненського центру ПТО ДСЗ Володимир Псюк

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6478847
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1125
2898
12011
6436083
80375
69298
6478847

Ваш IP: 18.224.39.74
На сервері час : 2024-04-26 14:52:26
return_links(3); ?>