24 серпня – свято з особливим змістом

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

grant moneyЦього року Україна відзначає 31-шу річницю з Дня проголошення Незалежності, однак зараз це свято має присмак болю –  в наш спільний дім прийшла війна. Не описати словами її жахіть та жалю за втраченими життями. Така ціна нашої свободи, за яку ми боремося. На жаль, це не вперше, коли українці повинні дорогою ціною виборювати право на незалежність.

24 серпня – це не просто державне свято. Це право громадян України на життя, яке в різні часи відвойовували багато поколінь українців. У цю важку годину свято Незалежності України набуває особливого значення, адже боротьба й досі триває, і боротьба ця кривава й несправедлива. Але українці довели, що є незламним народом. Ми вистояли попри всі спроби знищити нас, нашу історію та пам'ять. Попри всі невдачі у боротьбі за свободу, ми знову й знову відстоюємо її. Наша незалежність і сьогодні оплачується життями наших захисників і захисниць, які зупинили навалу і наближають перемогу над російським агресором. 

grant money «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!» — ці відомі слова Василя Симоненка сьогодні набувають нового змісту. Нині українці єдині як ніколи. Вкотре мусимо доводити світові своє право жити вільно і щасливо. У День Незалежності побажання у кожного будуть одні - здобути мир та спокій на рідній землі, щоб дихалося на ній легко та вільно.

Зі святом вас, дорогі українці! Міцного здоров’я, світлої надії та впевненості у тому, що спільними зусиллями ми здолаємо усі труднощі й збудуємо щасливу країну. І пам’ятаймо – наша непохитна віра, активна життєва позиція, небайдужість і сумлінна й наполеглива праця є основою для процвітання України, а перемога кується не тільки на фронтах, а й у тилу.

Схиляємо голови в пошані перед світлою пам’яттю синів і доньок, котрі наближали нашу Незалежність, та низько вклоняємось тим, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.

Перемоги та миру усім нам!

Слава Україні і слава її Героям!

З повагою директор Рівненського центру ПТО ДСЗ Володимир Псюк

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6389033
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2361
2483
14520
6359095
59776
87467
6389033

Ваш IP: 44.198.57.9
На сервері час : 2024-03-29 13:03:18
Счетчик joomla
return_links(3); ?>