Касири ПУО застосовують важливі професійні знання на практиці

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

Пшибилович ТетянаСкеровані на 3-місячне навчання до Рівненського центру ПТО ДСЗ за професією «Касир (на підприємстві, в установі, організації)» Рівненським міським центром зайнятості, Здолбунівською, Рівненською районними філіями Рівненського обласного ЦЗ безробітні опановують одну із сучасних професій, яка є універсальною та передбачає чимало вмінь і навичок. Опанувавши теоретичний матеріал, майбутні касири проходять виробничу практику на базах роботодавців-партнерів закладу освіти. Сьогодні це – навчальні заклади, державна установа, магазини, малі підприємства та приватні фірми. Практиканти ознайомлюються із особливістю роботи, комунікують із суміжними підрозділами, забезпечують фінансову дисципліну і порядок фінансового документообігу.

#касир_пуо_рівне_цпто #навчаємо_безробітних_рівне_цпто #твоя_нова_професія_рівне_цпто

Серед обов’язків робітниць-касирів чимало пов’язаних із готівковими розрахунками, перевіркою достовірності та наявності підписів, штампами «Сплачено» та «Депоновано» тощо. Кваліфікований касир складає і веде також відповідні реєстри, звіти руху коштів, забезпечує збереження цінних паперів, грошових документів.

Під час навчання та практики слухачі вивчають та застосовують бухгалтерські програми BAS, Excel, для ведення обліку - «Акцент», а також SalesWorks та інші.

У підсумку професійного навчання вони знатимуть: правила документообігу і технологію оброблення облікової інформації на підприємстві, нормативно-правові акти щодо ведення касових операцій, обліку цінних паперів; правила експлуатації обчислювальної техніки.

Пальчевська Наталія

Вже сьогодні педагоги називають лідерів навчання, найбільш перспективних та наполегливих. Серед яких Інна Криштапюк та Оксана Сазонова - особливо уважні та зосереджені, адже місця практики стануть для них новими робочими місцями. Відтак, нові умови праці та нові колективи – це і нове натхнення слухачок.

Інна Криштапюк 2

Сазонова Оксана

Анна Грицюк та Тетяна Пшибилович (центральна світлина) максимально націлені на нову професію, отож, проявляють великий інтерес до усіх аспектів та обов’язків, активні, ініціативні.

Анна Грицюк

Майстриня виробничого навчання Ольга Захарук в усьому підтримує та консультує групу, відзначає їхні «бійцівські» якості та велике прагнення до нових знань. «Одна з кращих - Тетяна Пшибилович. Вона виділяється критичним мисленням, волею, наполегливістю та рішучістю і стане відмінним працівником та гордістю колективу», - впевнена Ольга Едуардівна.

Цінний досвід та нові професійні навички дозволять майбутнім касирам успішно працювати і у закладах торгівлі, громадського харчування, і в медичних установах, страхових компаніях, а також на автозаправних станціях, промислових підприємствах та в інших закладах.

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на офіційному сайті cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua , а також у Telegram Instagram Facebook YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6478928
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1206
2898
12092
6436083
80456
69298
6478928

Ваш IP: 13.59.61.119
На сервері час : 2024-04-26 16:12:53
return_links(3); ?>