Перукар – завжди актуальна професія. Навчаємо перукарському мистецтву.

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

Перукарське мистецтво стрімко розвивається, слідуючи за тенденціями моди, та використовуючи новітні досягнення в сфері догляду за волоссям, тож справжній професіонал повинен бути в курсі всіх новинок індустрії, щоб задовольняти всі потреби своїх клієнтів.

Важливий досвід та нові комунікації під час навчання- цінне надбання, яке формує професійне портфоліо та гартує кращі професійні якості слухачів. Бо саме так народжуються закохані та творчі професіонали!

Наші слухачі впевнено та наполегливо відшліфовують уміння та навички створення різноманітних форм жіночих, чоловічих та дитячих стрижок, укладання та накручування волосся, відпрацьовують виконання хімічних та біозавивок, різноманітних фарбувань в сучасній інтерпретації, використовуючи в роботі найкращі зразки косметики та інструментів.

Викладач спецпредметів Анна Зотік та майстер виробничого навчання Оксана Підлісна щоразу наголошують майстрам-початківцям на необхідності бути постійно готовим удосконалювати професійні знання і вміння. Сьогодні кваліфікований перукар має безліч можливостей для успішної кар’єри: салонна робота, обслуговування клієнтів, співпраця з фотографами, відеографами, дизайнерами та іншими суміжними творчими професіями.

Найкраще про навчання в Рівненському центрі ПТО ДСЗ можуть розповісти відгуки слухачів:

- «Надзвичайно вражена професійністю наших майстрів-викладачів. Їхній підхід, самовіддача та знання заряджають на успіх. В створених умовах у нас є всі шанси бути найкращими, все залежить тільки від бажання та старання нас самих».

- «Давно хотілося опанувати професію «Перукар». Та потрапивши саме в це місце і до цих людей, зрозуміла, що дуже шкодую, що не прийшла раніше».

- «Мені дуже імпонує, що всяч інформація актуальна на сьогоднішній день, практична та корисна. Викладачі високої кваліфікації, постійно розвиваються та підвищують свою майстерність. Завдяки цьому слухачі мають змогу отримувати якісну освіту за короткий термін».


- «Я дуже задоволена, що обрала саме цей заклад для навчання. Наші викладачі не просто викладають нам інформацію, а закохують в цю справу. Постійна підтримка та позитивний настрій».

 

stroitelnaya smeta


Підвищуємо кваліфікацію на семінарі “Трихологія для перукарів” (технолог- Любов Мукомела, м. Тернопіль)

.







stroitelnaya smeta




Ознайомились зі слухачами з новим брендом професійних перукарських засобів “KEEN STROK: контурінг” (технолог- Наталія Катеренчук)







 

stroitelnaya smeta

 

 

 

 

 

 

Семінар “Відновлюючі процедури для волосся” технолог-тритментолога 

Вікторії Самойлової (наша випускниця)

 

 

 

 

 

Краса, як відомо, врятує світ, а хороший перукар завжди даруватиме людям тільки красу і своє неповторне мистецтво!

Отож, якщо ви прагнете створювати позитивний настрій на обличчях людей, - чекаємо на навчанні! Наступна група за професією «Перукар (перукар-модельєр)» стартуватиме 11 липня 2023 року.

Навчання на перукаря – ваш шанс змінити своє життя на краще, здобувши

спеціальність, яка буде актуальною завжди.

 Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua, а також у Telegram Instagram Facebook YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne

або за телефонами +38067363 88 27, +38096 539 53 59.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6471487
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1387
3264
4651
6436083
73015
69298
6471487

Ваш IP: 3.149.230.44
На сервері час : 2024-04-23 17:17:37
return_links(3); ?>