Допомагаємо ВПО адаптуватися до життя і праці на новому місці

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta19 вересня на пізнавальну екскурсію по території навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ, що знаходиться по вул. І. Підкови, 17а прийшла група людей, які приїхали до нашого краю із окупованих територій. Цих жінок серйозно зацікавила перспектива оволодіти новою професією при допомозі служби зайнятості. Мета заходу, який організували працівники Рівненського центру ПТО ДСЗ та ГО «ВПО України» – допомогти людям адаптуватися до життя і праці на новому місці.

– На порозі навчального центру їх гостино зустріли заступник директора Рівненського центру ПТО ДСЗ із навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко, старший майстер Рівненського навчального відділення Олена Хоміна, викладачі та майстри виробничого навчання.

 

 

 

Гості побачили в яких чудових умовах навчаються слухачі відділення. З непідробним інтересом ознайомилися із базою навчальних кабінетів, де вчать на перукарів, косметиків, кухарів, кондитерами тощо. А якщо бути точним, то на базі Рівненського центру можна оволодіти 58 ліцензованими професіями для 12-ти галузей економіки, понад 140 різноманітними курсами підвищення кваліфікації. Наш освітній заклад у своїй роботі використовує найбільш доступні форми, методи та технології навчання. Але Рівненський навчальний центр не єдиний у області – в одній шерензі із ним стоїть ціла мережа сучасних навчальних відділень у м.Сарни, смт Гоща, м.Костопіль, смт Млинів, с. Олександрія, що у Рівненському районі. Служба зайнятості в усьому йде назустріч людям, котрі хочуть економічно впевнено стояти на ногах, а для того – навчитися нової професії, яка дасть можливість заробляти на свої родини.

Заступник директора Руслана Бодренко розповіла про широкі можливості для внутрішньо переміщених осіб для отримання нової професії, перекваліфікації чи підвищення кваліфікації. Зокрема, вона зупинилася на навчанні на підставі ваучера, підкресливши, що основною умовою отримання ваучера є наявність професійної (професійно-технічної), фахової передвищої або вищої освіти. Зацікавили учасників екскурсії стислі терміни навчання (від 1 до 10 місяців) та його доступність, коли на вибір може бути застосоване групове, індивідуальне або ж дистанційне навчання. Руслана Володимирівна поінформувала їх про те, що Рівненський центр ПТО ДСЗ проводить короткострокове навчання з написання бізнес-плану для отримання мікрогранту на суму до 250 тис грн..

Гостей навчального відділення ознайомили з чудовими умовами проживання у комфортабельному гуртожитку готельного типу.

 

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua, а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

aбо за телефоном +38096 539 53 59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6787463
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2524
2748
16427
6746389
95341
105507
6787463

Ваш IP: 18.225.195.154
На сервері час : 2024-07-27 13:56:48
return_links(3); ?>