Дистанційна форма навчання – вимога часу

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

26 жовтня четверо слухачок, які за направленням Тульчинської районної філії Вінницької області навчалися на базі Рівненського ПТО ДСЗ, успішно склали кваліфікаційну атестацію за професією адміністратор. Протягом чотирьох місяців слухачки оволодівали професією адміністратор за дистанційною технологією навчання, а виробниче навчання і виробничу практику проходили за місцем своєї майбутньої роботи: Баньковська Вікторія та Олена Франчук – у квіткових магазинах, а Олеся Добровольська та Людмила Прачук – у спеціалізованих продовольчих магазинах.

Адміністратор закладу чи магазину займається адміністративно-управлінською діяльністю, заповнює службову документацію, відповідає на усі питання працівників, які пов’язані з діяльністю магазину та клієнтів, – розповідає майстер виробничого навчання Інна Петрівна Лугова. – Наші слухачки добре засвоїли теоретичну частину і добре зарекомендували себе під час виробничого навчання і виробничої практики, тож усі вони залишаться працювати за місцем її проходження. Ми завжди контактуємо із роботодавцями, тож і цього разу були раді почути високу оцінку рівню навчання наших слухачок. Переконана, що ці відповідальні дівчата ніколи не залишаться без роботи.

Мені дуже сподобалося навчання за дистанційною технологією. У мене двоє малих дітей, яких не маю на кого лишити, тож вважаю, що дистанційна форма дуже зручна для тих, хто не може виїхати на навчання до іншого міста, – слухачка Людмила Прачук ділиться своїми враженнями від навчання. – Викладачі начитували лекції, надсилали теоретичний матеріал, який потрібно було опрацювати самостійно, надавали консультації. А потім засвоєний матеріал я застосовувала під час виробничого навчання і практики. За кілька днів стаю на роботу у магазині «Справжнє українське м’ясо»..

Треба сказати, що роботодавець Андрій Іванович Мельник, у якого буде працювати Людмила Прачук, протягом останніх трьох років тісно співпрацює з Рівненським центром ПТО ДСЗ. Він провадить у м.Тульчин мережу магазинів «Справжнє українське м’ясо» і постійно звертається до центру з проханням дати професійну освіту його майбутнім працівникам. «Сарафанне» радіо швидко розносить добрі новини по усьому місту, тож цього місяця із замовленням підготувати кваліфікованих працівників для їхніх торгових точок звернулося ще двоє роботодавців із Тульчина.

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362-68-37-95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
aбо за телефоном +38096-539-53-59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6786481
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1542
2748
15445
6746389
94359
105507
6786481

Ваш IP: 3.145.154.150
На сервері час : 2024-07-27 08:10:34
return_links(3); ?>