Знань ніколи не буває забагато

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

Минулого тижня старший майстер Рівненського центру ПТО ДСЗ Віктор Красовський побував на Львівщині на тренінгах, які проводила Міжнародна організація праці (МОП) за напрямком «Вдосконалюй власний бізнес». Ця  міжнародна міжурядова організація розробляє міжнародні трудові норми у формі конвенцій і рекомендацій, що встановлюють мінімальні стандарти основних трудових прав: свободу асоціації, право на організацію, ведення колективних переговорів, заборону примусової праці, гендерну рівність тощо.

Заняття були розраховані на діючих тренерів зі всіх регіонів України, які будуть працювати з представниками діючого бізнесу, у котрих з’явилися певні проблеми або виникла потреба подальшого розвитку. Рівненщину також представляли голова Центру сприяння бізнесу Ващук Сергій, тренер Центру сприяння бізнесу Катерина Гладкевич, проректор Національного університету водного господарства та природокористування Адрій Подлевський.

Всі ділилися своїм досвідом і представляли на розгляд колег свої напрацювання. Віктор Красовський, наприклад, провів тренінг на тему «План продажів, план руху грошових коштів та позичок», де у креативній формі кожен з учасників продемонстрував свої майстерність та знання. По завершенню тренінгу представники МОП в Україні вручили сертифікати учасникам за програмою «Вдосконалюй власний бізнес». І у розвиток теми запропонували тренерам-учасникам реалізувати засвоєні знання та навички,  провівши пілотні тренінги для підприємців свого та інших регіонів.

Важливість таких тренінгів в обміні цінним досвідом, коли кожен показує свої напрацювання, методи, як краще провадити той чи інший бізнес, – сказав Віктор Красовський. – Впровадження подібних занять дозволить підприємцям підвищити свою ефективність у різних напрямках – у продажах, плануванні запасів і сировини тощо. А, можливо, людина бажає зайнятися чимось новим чи реструктуризувати вже існуючий бізнес, то допомогти розробити бізнес-планування. Дуже пізнавальним був тренінг по роботі з персоналом. Особисто я отриманим досвідом буду ділитися зі слухачами під час 3-денного навчання претендентів на грант – «Написання бізнес-плану на отримання мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу» та 2-тижневого курсу «Розпочни свій бізнес: практичні аспекти роботи»..

Віктор Красовиський є сертифікованим тренером по програмі МОП «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес»,  а також програми для молоді, яка називається «БізUP: розпочни свій бізнес». Зокрема у 2021 році він проводив 5-денний тренінг для викладачів професійно-технічних закладів України.

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362-68-37-95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
aбо за телефоном +38096-539-53-59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6787537
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2598
2748
16501
6746389
95415
105507
6787537

Ваш IP: 3.137.210.110
На сервері час : 2024-07-27 14:21:59
return_links(3); ?>