Опановуйте професію «Електрогазоварник ручного зварювання» на базі Олександрійського навчального відділення: навчайтеся на сучасних апаратах та обладнанні

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

Професія електрозварника ручного зварювання дуже затребувана на ринку праці і, за прогнозами, попит на неї навряд чи буде падати. Зварники потрібні на будь-якому виробництві, де потрібно зварювати металоконструкції – на будівельних майданчиках, у сільському і комунальному господарствах, у сфері промисловості і приватному господарстві тощо.

Тож днями на базі Олександрійського навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ завершили професійне навчання 15 слухачів за професією «Електрозварник ручного зварювання» 2,3 розряду.


– Наше відділення вкотре випустило групу кваліфікованих робітників, котрі вміють виконувати ручне електродугове, плазмове та газове зварювання, різання деталей, металевих конструкцій зі сталі та чавуну, наплавляти складні деталі та вузли, – розповідає куратор групи Василь Іванович Ільчук. – Ми дали їм знання з електротехніки, технології плавлення металів, властивостей газів, що застосовуються для анти окислення, навчили читати та розуміти технічні креслення і схеми та інші технічні документи, що є важливо для виконання точної та якісної роботи. Під час виробничої практики наші слухачі продемонстрували високий рівень засвоєних теоретичних і практичних знань, тож роботодавці їх вже «розібрали».

Наприклад, слухач Юрій Легкий і Владислав Бородавка проходили виробничу практику у КП «Рівнеелектроавтотранс» і там залишаться працювати, Олександр Наконечний – у КНП «Гощанська  багатопрофільна лікарня» ГСР і йому запропонували роботу у КНП «Гощанський центр первинної медико-санітрної допомоги», Андрій Голубенко – у ТзОВ «Любомирське вапняно-силікатне підприємство».

– Чому я обрав професію електрозварника ручного зварювання? По-перше, мені подобається бути затребуваним фахівцем, а по-друге, заробітна плата – одна з найвищих у регіоні – від 20 тис. грн. й без роботи точно ніколи не сидітимеш, – говорить слухач Олександр Наконечний. – Тож вважаю, що час, протягом якого вчився цієї професії, витрачено з користю.

 Наступна група слухачів за професією «Електрозварник ручного зварювання» 2 розряду розпочне навчання 21 листопада. Протягом 5,1 місяця ви опануєте професію і станете затребуваним висококваліфікованим робітником!

 Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362-68-37-95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
aбо за телефоном +38096-539-53-59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6786670
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1731
2748
15634
6746389
94548
105507
6786670

Ваш IP: 3.142.164.56
На сервері час : 2024-07-27 09:11:49
return_links(3); ?>