Високооплачувана робота для кожного, хто пов’язує своє майбутнє з ІТ-сферою

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Сьогодні професія тестувальника програмного забезпечення – одна із найзатребуваніших постатей на ринку ІТ. Адже жодне програмне забезпечення не використовується без відповідного тестування, а «зелене світло» продукту дає саме цей фахівець. Оплата праці кваліфікованого тестувальника лише на 20-25% поступається оплаті праці розробника програми. Тож мотивація для опанування цією професією дуже висока.

19 грудня на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ розпочинається навчання за освітньою програмою «Тестування програмного забезпечення». Протягом двох місяців слухачі повністю опанують знання та навички, які дозволять їм у майбутньому тестувати готове програмне забезпечення на наявність багів. При виявленні помилок тестувальники направлятимуть звіти розробнику, який відповідає за функціонал програми. Також тестувальник програмного забезпечення контролює якість додатків, над якими працює організація. До плюсів цієї професії зарахуємо можливість працювати віддалено. Наші слухачі опанують підходи до тестування програмного забезпечення, ознайомляться з рівнями і типами тестування програмного забезпечення, освоять методи тестування програмного забезпечення; навчаться аналізувати вимоги щодо тестування програмного забезпечення, системи контролю версій та багато іншого.

Важливо, що навчальний курс з тестування програмного забезпечення на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ передбачає максимум практики. Такий підхід до навчання допомагає слухачам створити професійні портфоліо та в подальшому успішно комунікувати із роботодавцями та замовниками.

Вимога до претендентів – впевнений користувач ПК та бажання вчитися новому.

Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне. Для всіх інших категорій населення можливе навчання на платній основіу.

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua, а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

aбо за телефоном  +38096 539 53 59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6546345
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2742
2007
13424
6508066
53585
94288
6546345

Ваш IP: 3.142.119.114
На сервері час : 2024-05-18 11:27:11
return_links(3); ?>