Здали іспити майбутні водії категорії «С»

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta В Олександрійському навчальному відділенні Рівненського центру ПТО ДСЗ завершила навчання група слухачів за професією «Водій автотранспортних засобів, категорія С».

Члени державної кваліфікаційної комісії на чолі з головою Олександром Зарубаєвим переконалися у відмінній підготовці слухачів. Безробітні, направлені на навчання Рівненською філією, Здолбунівським управлінням, Корецьким відділом, Костопільським управлінням Рівненської філії, Ковельською філією Волинського ОЦЗ та Шепетівською філією Хмельницького ОЦЗ пройшли справжній вишкіл, адже впродовж 3,5 місяців вони вивчали Правила дорожнього руху, будову і експлуатацію автомобілів та відпрацьовували водіння на навчальних МАЗах.

stroitelnaya smeta Державну кваліфікаційну атестацію слухачів оцінювали викладачі  Віктор Академицький та Олена Резун. За словами куратора групи Тараса Солончука, особливістю цієї професії є солідні параметри автомобіля, адже його вага – понад 7,5 тонн. Водіям категорії «С» підкорюються велетні КАМАЗи та МАЗи, а вже через рік бажаючі можуть складати іспит на категорію «СЕ», яка дає право сісти за кермо «дальнобійної фури». Під час іспитів викладачі перевіряли у слухачів рівень знань Правил дорожнього руху, а практичне водіння у них приймали майстри виробничого навчання Олександр Миронець, Іван Ільницький і Тарас Солончук.

stroitelnaya smeta – На війну пішов добровольцем у перші дні. Бив ворога на Луганщині та Донеччині, а із лав ЗСУ звільнився у зв’язку з інвалідністю, отриманою внаслідок поранення, – розповідає 40-річний слухач В’ячеслав Янчук, скерований на навчання Ковельською філією Волинського ОЦЗ. – Цивільне життя вимагає свого, тож маю вже пропозицію щодо майбутнього працевлаштування – кермуватиму вантажівкою у ТОВ «БУЛАВКА-ТРАНС», що у місті Любомль. Хочу відзначити, що в Олександрійському відділенні створено усі умови аби опанувати професію водія – ми вчилися у сучасних навчальних кабінетах із персональними комп’ютерами, відпрацьовували навички на автотренажерах, а на навчальних майданчиках – практичні навички водіння.

Попереду у слухачів Олександрійського навчального відділення ще один вирішальний іспит – на знання Правил дорожнього руху та водіння у Територіальному сервісному центрі. Рівненський центр ПТО ДСЗ направив відповідне клопотання і тепер наші випускники мають гідно підтвердити рівень отриманих знань та свій професіоналізм.

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua, а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

aбо за телефоном +38096 539 53 59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6545304
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1701
2007
12383
6508066
52544
94288
6545304

Ваш IP: 3.145.72.5
На сервері час : 2024-05-18 07:57:41
return_links(3); ?>