Костопільське навчальне відділення випустило чергову групу кравців

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Протягом 3 місяців у Костопільському навчальному відділенні Рівненського центру ПТО ДСЗ опановували професію «Кравець» 2 розряд семеро слухачок. На державній кваліфікаційній атестації була присутня голова комісії роботодавець Валентина Рижук, яка переконалася, що навчальне відділення вкотре випускає майбутніх фахівців із потужним потенціалом. Слухачі цієї групи мають високу мотивацію до праці. Як доводить життя, саме такі люди завжди шукають можливості і впевнені в успішному результаті. Про це свідчить вже хоча б те, що усі жінки розпочали свій шлях у професії «з нуля».

– Але наш досвідчений педагог Юлія Болюх та наявність сучасної навчальної бази, а це – швейна майстерня, комп’ютеризоване обладнання – сприяли відмінній підготовці початківців, і ті успішно опанували технологію виготовлення одягу, матеріалознавство, спеціальне малювання, основи конструювання, – розповідає завідувач Костопільського навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ Наталія Харченко. – Наші випускники нині обирають сміливі ідеї, орієнтуються на актуальні тренди і вміють працювати із різними типами тканин.

stroitelnaya smeta

Професійні навички майбутні кравці здобували під час виробничої практики у приватних підприємців Костополя. Протягом місяця вони працювали поруч із досвідченими майстрами і набиралися практичного досвіду. Так, Світлана Максимчук  та Ірина Басюк виробничу практику проходили у ФОП Геворгян С.Л., Надія Попружук, Руслана Самчук та Юлія Добриднік – у ФОП Рижук В.М., Ольга Осінська та Ліана Копоть – у ТзОВ «Гладиш»..

Ольга Осінська, котра все життя була домогосподаркою, здобувши одну з найзатребуваніших на ринку праці професій, вже не уявляє своє майбутнє без швейної машинки і нових розкроїв.

stroitelnaya smeta

- Мені подобається шити домашній текстиль – постіль, скатертини, серветки, декоративні подушки, шопери, – розповідає вона. – Думаю, що у майбутньому відкрию власну справу і працюватиму у цьому напрямку. Мені завжди подобалося рукоділля, а коли його зробити справою, що даватиме прибуток, то можна виграти двічі.

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua, а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

aбо за телефоном +38096 539 53 59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6546954
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3351
2007
14033
6508066
54194
94288
6546954

Ваш IP: 13.58.182.39
На сервері час : 2024-05-18 13:49:38
return_links(3); ?>