Увага, встигни записатися на курс!

Оператор безпілотного літального апарату (дрона) –
це професія, що швидко набирає популярності!!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta Приєднуйтеся до тих, хто любить навчатися новому та має бажання підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці! Запрошуємо слухачів незалежно від віку та професійного досвіду.

2 січня у Рівненському центрі ПТО ДСЗ розпочинається навчання за напрямом «Оператор безпілотного літального апарату (дрона)». Протягом чотирьох днів (32 години) ви станете впевненим оператором безпілотного літального апарату (дрона).

Протягом інтенсивного курсу навчання слухачі вивчать будову, принцип дії та технічні можливості дронів, техніку безпеки та правила безпечного управління квадрокоптером, правила використання повітряного простору безпілотним літальним апаратом, використання його за різних погодних умов, основи тепловізійної зйомки та обробку відзнятих фото- та відеоматеріалів.

stroitelnaya smetaПро те, що майбутнє у народному господарстві – за використанням безпілотних літальних апаратів, свідчить широкий діапазон їх використання. При їх допомозі сільгоспвиробник може контролювати якість посівних робіт та обробку ґрунту, проводити моніторинг полів з висоти десятків і сотень метрів, спостерігати за внесенням добрив, провадити високоточний обмір полів з урахуванням рельєфу, робити прогнози на врожай. БПЛА використовують у медійній сфері, для екологічного контролю, пошуково-рятувальних робіт, картографії, моніторингу електромереж, для фіксації і оцінки страхових випадків.

Форма навчання: очна.

Вимоги до слухачів: наявність сучасного смарфону, навики роботи на ПК.

Для зареєстрованих безробітних, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни навчання безоплатне. Для інших категорій населення можливе навчання за кошти фізичних та юридичних осіб.

Орієнтовна вартість навчання – 2000 грн (в залежності від кількості слухачів у групі).

Більше інформації про формування груп та умови навчання –

на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +38096 539 53 59.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6514101
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4215
1819
6034
6487465
21341
94288
6514101

Ваш IP: 18.227.161.132
На сервері час : 2024-05-07 22:53:13
return_links(3); ?>