Навчись благородної справи – рятувати своє і чиєсь життя!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Військові дії на території нашої держави супроводжується серйозними загрозами для цивільного населення. І вміння кожного з нас прийти на допомогу постраждалим нині є дуже важливим, оскільки вчасне кваліфіковане надання домедичної допомоги до прибуття медика, часто рятує життя пораненим і травмованим, полегшує їх подальше лікування.  Здатність миттєво зорієнтуватися і вчасно надати допомогу людині при пораненнях і травмах, при перших ознаках інфаркту чи вміння провести реанімаційні заходи до приїзду швидкої – ось що входить в поняття домедичної допомоги.

9 січня  на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ стартує новий напрям з підвищення кваліфікації для отримання нових/додаткових компетентностей з курсу «Надання домедичної допомоги  постраждалим в умовах воєнного часу». Важливість цього курсу не може бути недооціненою, адже кожна секунда для життя потерпілого є важливою.

 

Рівненський  центр ПТО ДСЗ  спільно з Центром готовності цивільних у м.Рівне (від Благодійної організації «Фонд Сергія Притули») розробив навчальний план «Надання домедичної допомоги  постраждалим  в умовах воєнного часу» в кількості 40 годин. Наші слухачі опанують базові знання з правил надання домедичної допомоги, допомоги при кровотечах на основі протоколу Stop the bleed, забезпечення прохідності дихальних шляхів, надання допомоги при втраті свідомості, проведення серцево-легеневої реанімації, переміщення потерпілих, надання допомоги при травмах, опіках, обмороженнях, гострих тромботичних ускладненнях, травмах живота, синдромі «Гострого живота», опанують психологічні особливості  спілкування  та комунікації з особами, які постраждали від війни.

Навчання передбачає практичне відпрацювання теоретичних знань на манекенах (навички надання серцево-легеневої реанімації та тампонування ран), учбовому дефібриляторі та турнікетах для зупинки кровотечі.

Після проходження навчання слухачам видається посвідчення.

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +38096 539 53 59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6502688
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
840
3149
15222
6466835
9928
94288
6502688

Ваш IP: 13.58.244.216
На сервері час : 2024-05-04 10:55:46
return_links(3); ?>