Хто хоче працювати – шукає засоби

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smetaУ житті часто буває, що людина має досвід роботи в певній професії, але не має документа про освіту. Яскравим прикладом того, як Рівненський центр ПТО ДСЗ допомагає стати конкурентоспроможним фахівцем на ринку праці є випадок слухачки Тетяни Колядко із Сарненщини. Професія кухаря завжди була до вподоби Тетяні, тому, не вагаючись, вона вирішила скористатися можливістю підтвердити свою кваліфікацію та отримати документ про освіту державного зразка.

– Мені завжди подобалося готувати і в мене непогано це виходило, – розповідає слухачка за професією «Кухар» 3 розряду Тетяна Колядко. – Чотири роки працювала помічником кухаря, згодом кухарем в одному з рівненських кафе. Потім у зв’язку із сімейними обставинами зробила перерву у трудовому стажі. Коли дітки підросли знову почала шукати роботу. Така знайшлася у кафе села Немовичі. Але роботодавець поставив вимогу мати відповідну освіту і документ про неї. Навчалася за індивідуальним планом, виробниче навчання і виробничу практику проходила за місцем свої майбутньої роботи у ФОП Кравчук В.Л. і хочу сказати, що роботодавець був задоволений з моєї праці, бо бере мене на роботу.

stroitelnaya smeta– Кваліфікаційна комісія оцінила високі теоретичні знання слухачки, а також практичні навички у підборі інгредієнтів, приготуванні страв, їх оформленні й, звісно, акцентувала на смакових якостях страв, – сказала супроводжуюча слухачки Світлана Клімчук. – За результатами оцінювання Н. Жданович видано свідоцтво про присвоєння робітничої професії «Кухар» 3 розряду.

На базі Рівненського центру ПТО ДСЗ не тільки можна отримати документ державного зразка про здобуття професії. Наш освітній заклад підставляє дружнє плече особам, котрі які мають присвоєну кваліфікацію, але з різних причин втратили підтверджувальні документи й бажають їх відновити, а також тим, хто має присвоєну кваліфікацію та відповідні документи, але бажає підвищити розряд. Як кажуть, той, хто хоче працювати – шукає засоби, а хто не хоче – шукає причини.

 Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua, а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області,

aбо за телефоном +38096 539 53 59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6503012
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1164
3149
15546
6466835
10252
94288
6503012

Ваш IP: 3.133.141.6
На сервері час : 2024-05-04 15:43:40
return_links(3); ?>