Від кравця до закрійника

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

Протягом 4,5 місяця шестеро слухачок Рівненського центру ПТО ДСЗ опановували затребувану на ринку праці професію «Закрійник» 4 розряду.

– Закрійник – це фахівець найвищого класу у швейній промисловості, який завжди в курсі модних тенденцій. Для наших нинішніх слухачок, більшість з яких кілька років тому на базі нашого навчального центру опанували фах кравця це – великий крок у професійному зростанні, – розповідає майстер виробничого навчання Оксана Мирончук.

Після опанування теоретичної частини слухачки проходили виробниче навчання та виробничу практику у роботодавців і отримали високу оцінку набутих знань. Наприклад, слухачки – Ксенія Шавріна, Алла Цюк та Олександра Горечко виробничу практику проходили у  ФОП Дмитришина В.О. Роботодавець належно оцінила рівень їх професійної підготовки і обох запросила до себе на роботу. Юліана Яцюк по завершенню навчання планує відкрити власну справу і взяти до себе на роботу Аліну Мартинюк, з якою познайомилися під час навчання. Нині Юліана серйозно задумується над тим, щоб знову вдатися до послуг Рівненського центру ПТО ДСЗ для того, щоб на курсах «Розпочни свій бізнес: практичні аспекти діяльності» під керівництвом сертифікованих викладачів написати бізнес-план, що відповідатиме вимогам для участі у програмі «єРобота» з метою отримання мікрогранту.

 – Протягом навчання слухачки навчилися конструювати одяг і вміють виконати будову та крій поясних та плечових, опанували базові основи швейних виробів: конструювання та пошив спідниць і брюк, суконь, – розповідає майстер виробничого навчання Оксана Мирончук. – Особливо усім сподобався предмет «Моделювання та художнє оздоблення виробів». Саме тоді у повній мірі проявилася творча жилка кожної. Свої дипломні роботи майбутні майстрині поєднували в техніках оздоблення бісером, комп’ютерною вишивкою, мереживом. Самостійно розробляли цікаві моделі, вишивали, кроїли та шили. Я пишаюся цим випуском, бо у групі підібралися ті, для кого швейна справа стане роботою на все життя.

Щоб у майбутньому опанувати затребувану на ринку праці професію закрійника, слідкуйте за графіком формування груп на сайті Рівненського центру ПТО ДСЗ!.

  Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362-68-37-95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
aбо за телефоном +380442449504.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6497022
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1928
2334
9556
6466835
4262
94288
6497022

Ваш IP: 18.191.174.168
На сервері час : 2024-05-02 14:56:12
return_links(3); ?>