Будь в тренді – приборкай електронного птаха!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

Щойно на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ завершився черговий 32-годиний курс підвищення кваліфікації для отримання нових/додаткових компетентностей «Оператор безпілотного літального апарату (дрона)»

Сумлінність слухачів та їх успіхи у навчанні були відзначені заступницею директора з методичної роботи Оксаною Зигаловою. Вона вручила випускникам курсу посвідчення про освіту. Тепер знання і вміння операторів БПЛА оцінять на підприємствах, у господарствах, де вони працюють.

– Ми ніколи не втрачаємо зв’язків зі своїми випускниками, ми вболіваємо за кожного і завжди готові надати необхідну консультацію, – звернулася до випускників Оксана Зигалова. – В нашому закладі освіти ви можете здобути чимало затребуваних сьогоденням знань і ми з радістю на вас чекатимемо.

 Про те, що у безпілотних літальних апаратів у майбутньому потужний діапазон використання, свідчить широка палітра сфер їх застосування. Наприклад, дрони – незамінні помічники сільгоспвиробників. При їх допомозі фермер може контролювати якість посівних робіт та обробку ґрунту, проводити моніторинг полів з висоти десятків і сотень метрів, спостерігати за внесенням добрив, провадити високоточний обмір земельних ділянок з урахуванням рельєфу, робити прогнози на врожай. БПЛА використовують на телебаченні при створенні художніх і документальних фільмів, рекламних роликів, музичних кліпів, а також для екологічного контролю, пошуково-рятувальних робіт, картографії, моніторингу електромереж, у сфері страхування – для фіксації і оцінки страхових випадків.

Наступна група «Операторів безпілотного літального апарату (дрона)» стартує 6 лютого. Запрошуємо на навчання !.

  Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
aбо за телефоном +380442449504.

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6496874
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1780
2334
9408
6466835
4114
94288
6496874

Ваш IP: 18.222.37.169
На сервері час : 2024-05-02 14:38:07
return_links(3); ?>