Стань Ангелом-охоронцем для ближнього свого!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості спільно з «Центром готовності цивільних м. Рівне» від благодійної організації «Фонд Сергія Притули» підготували курс для цивільного населення «Надання домедичної допомоги  постраждалим в умовах воєнного часу». Користь від цього курсу, особливо у воєнний час, – неоцінена, бо наше суспільство  у своїй широкій масі не вміє надавати першу допомогу потерпілому.

В програмі інтенсивного 40-годинного курсу слухачі опанують базові знання з правил надання домедичної допомоги при невідкладних станах, кровотечах, втраті свідомості, при болях у животі, травмах, опіках, навчаться забезпечувати прохідність дихальних шляхів, проводити серцево-легеневу реанімацію, опанують основи побутової токсикології та освоять психологічні особливості  комунікації з особами, які постраждали від війни. Навчання передбачає практичне відпрацювання теоретичних знань на манекенах (навички надання серцево-легеневої реанімації та тампонування ран), учбовому дефібриляторі та турнікетах для зупинки кровотечі.

Увага! Більше 85% часу, виділеного на навчання, йде на відпрацювання практичних навичок! Такий інтенсив дозоляє у стислий термін у повній мірі оволодіти тими ключовими компетентностями, які можуть допомогти врятувати чиєсь життя. Для зареєстрованих безробітних цей п’ятиденний курс є безоплатним. Також на курси можуть записатися інші категорії громадян і вчитися за власні кошти, або кошти роботодавців. По завершенню навчання кожна особа отримає посвідчення закладу освіти та сертифікат.

У майбутньому випускники курсів зможуть використовувати отримані знання та навички для надання домедичної допомоги у повсякденному житті, не обмежуючись лише воєнними ситуаціями, навчаться оцінювати ступінь тяжкості стану потерпілого та розподіляти допомогу в порядку пріоритетів, що дуже важливо для максимального врятування людей.

18 січня  на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ розпочинає навчання наступна група напрям з підвищення кваліфікації для отримання нових/додаткових компетентностей з курсу «Надання домедичної допомоги  постраждалим в умовах воєнного часу».

Стань ангелом-рятівником для ближнього свого, записуйся на курс!

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

aбо за телефоном +380442449504.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6497319
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2225
2334
9853
6466835
4559
94288
6497319

Ваш IP: 3.145.47.253
На сервері час : 2024-05-02 16:45:26
return_links(3); ?>