Індивідуальна форма навчання – особливості і переваги

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta Нещодавно завершила навчання за індивідуальною формою за професією «Продавець непродовольчих товарів» 3 розряду слухачка із Дубровиці Ірина Войтович. Четвертий рік вона працює продавцем у магазині «Рубін» у ФОП Лавор О.А. Магазин складається з двох відділів – ювелірного та квіткового. Трудовий колектив невеликий і дружний – продавці за потреби заміняють одна одну. За цей час Ірина призвичаїлася до колективу та своїх службових обов’язків. Їй подобається спілкуватися із людьми, добирати вишукані букети, або допомагати покупцю визначитися із ювелірною прикрасою. За її словами, працювати в ювелірному чи квітковому відділах – це ніби годинами знаходитися в скриньці, повній скарбів.

Але час ставить перед усіма нами нові вимоги. Тож коли постала потреба отримати документ про відповідну освіту, Ірина довго не роздумувала: протягом трьох місяців вона у Костопільському навчальному відділенні опановувала професію продавця непродовольчих товарів.

stroitelnaya smeta– Для роботи продавця важливим є вміння керувати своїми емоціями, терпіння, поблажливість, рівне і спокійне ставлення до людей та вміння їх переконувати, – говорить слухачка Ірина Войтович. – Під час навчання вивчала товарознавство непродовольчих товарів, основи бухгалтерського обліку, організацію та технологію торговельних процесів. Одразу скажу, що індивідуальна форма дає більший наголос саме на практичній стороні навчання – було менше теорії, більше уваги приділялося виробничому навчанню та виробничій практиці. Я їх проходила за місцем роботи і керувала ними моя роботодавець Олена Лавор. Отримана фахова освіта дала мені не лише знання, вона дивовижним чином зміцнила почуття самоповаги і впевненості у собі.

Найближча за термінами група продавців непродовольчих товарів 3 розряду розпочне навчання 5 березня на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ. Термін навчання 5,7 місяця. Запрошуємо!

 Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua, а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

aбо за телефоном +380442449504.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6496027
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
933
2334
8561
6466835
3267
94288
6496027

Ваш IP: 18.222.200.143
На сервері час : 2024-05-02 08:19:29
return_links(3); ?>