Історії успіху - Написав-Захистив-Розпочав власний бізнес!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta Не завжди буває так, що кравець, перукар, автослюсар чи інший фахівець у одній із затребуваних сфер господарювання розпочинають підприємницьку діяльність і працюють самі на себе. Є непоодинокі випадки, коли ту чи іншу справу розпочинає людина, котра не має навиків у тій чи іншій професії, але хоче провадити власний бізнес й дати роботу тим, хто вміє й хоче працювати. І за такими підприємливими людьми є вагома частка успішного бізнесу.

stroitelnaya smeta

Колишній безробітний рівнянин Ігор Рик під час навчання у Рівненському центрі ПТО ДСЗ отримав ґрунтовні знання в сфері підприємництва, бізнес-планування, маркетингу, оподаткування і звітності. Результатом десятиденного навчання на курсі «Розпочни свій бізнес: практичні аспекти діяльності», що проходили на освітнього закладу, він написав і успішно захистив свій бізнес-план. Здобувач освіти взяв участь у мікрогрантовій програмі «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» і отримав 250 тис грн. Ігор Володимирович відзначає, якою напруженою і змістовною була навчальна програма і як багато знань дали йому викладачі центру, зокрема Наталія Анатоліївна Сирочук.

stroitelnaya smeta– Це серйозна і, чесно кажучи, дуже захоплююча справа – візуалізувати у показниках свій бізнес-план. Тут не можна поставити будь-які цифри «від ліхтаря». Ні, це точна наука. Вдень я наполегливо працював на заняттях, а вдома вечорами прораховував свій проект до найменших дрібниць.

 На початку нового року від реалізував свою мрію – у Рівному по вул. Чорновола 10 почала діяти експрес-перукарня, де кваліфіковані майстри з досвідом обслуговують клієнтів швидко, якісно і за демократичну ціну. Тут роблять чоловічі, жіночі стрижки, а також стрижуть дітей. До речі, до кінця січня на перукарські послуги тут діє 50% знижка. Тож, шановні клієнти, поспішайте завітати в експрес-перукарню, що по вул. Чорновола, 10 у Рівному!

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua, а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

aбо за телефоном +380442449504.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495276
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
182
2334
7810
6466835
2516
94288
6495276

Ваш IP: 3.15.229.113
На сервері час : 2024-05-02 02:03:39
return_links(3); ?>