Оволодій навиками дизайнера всього за місяць! Встигни записатися на революційний курс за освітньою програмою «Використання графічних планшетів для комп'ютерного дизайну!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta Якщо ви впевнений користувач ПК і прагнете надалі розширювати свої навики у ІТ-технологіях, то вам до снаги опанувати курс за освітньою програмою «Використання графічних планшетів для комп'ютерного дизайну», який на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ розпочинається 6 лютого. В межах курсу слухачі вивчатимуть програми для створення векторної (Adobe Illustrator) та растрової (Adobe Photoshop) графіки.

З розвитком технологій графічні планшети стали важливим інструментом у сфері дизайну як для початківців, так і професіоналів. У сферах дизайну та графіки графічні планшети вже давно визнані необхідним інструментом для створення різних проектів. Вони полегшують роботу з графічними програмами та надають можливість художнику чи дизайнеру працювати у звичному форматі, дозволяючи легко та точно передавати кожен рух руки. Це зробило графічні планшети незамінним інструментом для цифрового живопису, ілюстрацій, анімації та інших видів творчості. Функціональні можливості графічних планшетів роблять їх ідеальними для роботи над деталями та текстурами.

Графічні планшети також є важливим інструментом у сфері освіти. Вони дозволяють педагогам та учням розвивати свої творчі навички, а також вивчати професійні програми та інструменти

Тож запрошуємо на курси за освітньою програмою «Використання графічних планшетів для комп'ютерного дизайну», де протягом місяця ви навчитеся навикам роботи на графічному планшеті. До послуг слухачів Рівненського центру ПТО ДСЗ – сучасне комп’ютерне обладнання з використання професійних графічних планшетів Wacom. Навчання розпочинається 6 лютого! Для зареєстрованих безробітних – навчання безоплатне!.

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6490910
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
591
2853
3444
6466835
92438
69298
6490910

Ваш IP: 3.138.125.2
На сервері час : 2024-04-30 03:53:32
return_links(3); ?>