Млинівське навчальне відділення випустило чергову групу фахівців для Імперії Краси

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Шестеро слухачів Млинівського навчального відділення за професією «Перукар (перукар-модельєр)» отримали на руки документ про професійно-технічну освіту державної служби зайнятості. Від нині вони – офіційно визнані фахівці в імперії краси. Слухачки були із різних областей України. Наприклад, Надія Дубінченко – з м.Боярка, що у Київській області, ВПО Анастасія Глебська нині проживає у Волинській області.

.– Війна змусила мене з чотирирічною дитиною поміняти місце проживання, – розповідає Анастасія Глебська. – Із міста Покровськ, що знаходиться у Донецькій області я переїхала до селища Благодатне, що на Волині. Отримавши статус ВПО, стала на облік у центрі зайнятості, звідки мене скерували на навчання у Млинівське навчальне відділення. У професії перукар я – не новачок, тож з азартом взялася опановувати знання із колористики. Вже до закінчення курсів отримала пропозицію працевлаштування у Нововолинську у ФОП Мосарук І.С. У майбутньому мрію почати працювати на себе – відкрити салон або перукарню на одне-два крісла

stroitelnaya smetaКожна слухачка проходила виробниче навчання та виробничу практику за місцем проживання і свого майбутнього, як виявилося,  працевлаштування. Наприклад, Валентина Побережниченко набувала практичних навиків у Радивилові (ФОП Кіселик Т.Я), Мирослава Гуменюк у Гощі (ФОП Жовнір А.А.), Світлана Тіткова у смт Млинів (ФОП Зютя С.А.), Надія Дубінченко в Боярці у ФОП Суслова О.Ю. Усі майбутні роботодавці залишилися задоволені рівнем підготовки молодих майстрів у Млинівському навчальному відділенні.

stroitelnaya smeta

– Група відразу націлилася на максимальний результат, отож, увесь період – 4,9 місяця – завзято, активно та відповідально здобувала нові професійні знання, – розповідає майстер виробничого навчання Млинівського навчального відділення Вікторія Рибальченко. – Слухачки, перебуваючи на виробничій практиці на базах місцевих роботодавців, чудово комунікували із реальними клієнтами, переймали важливі уміння у досвідчених майстрів та складали свої перші професійні портфоліо. До державної кваліфікаційної атестації наші випускниці підготували цікаві ідеї, що свідчать про їх високий фаховий рівень.

Наступна група слухачів за професією «Перукар (перукар-модельєр)» стартує у Млинівському навчальному відділенні 1 березня. Протягом 4,9 місяця наші слухачі навчаться тонкощів професії перукаря і органічно увіллються в число кваліфікованих майстрів Імперії Краси. Для зареєстрованих безробітних – навчання безоплатне. Чекаємо саме на тебе.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти:+38 063-325-64-47, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua, а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

aбо за телефоном +380442449504.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6490825
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
506
2853
3359
6466835
92353
69298
6490825

Ваш IP: 18.224.64.226
На сервері час : 2024-04-30 03:22:42
return_links(3); ?>