Творці іміджу і доброго настрою

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

На початку лютого ряди працівників індустрії краси поповнилися – шестеро слухачок за професією «Манікюрник» 2 розряду (ІІ класу) завершили навчання у Рівненському навчальному центрі.

– Протягом 3,4 місяця наші слухачки опанували основи манікюрної справи, матеріалознавство, основи санітарії і гігієни, спец малювання та багато інших предметів, які стануть в пригоді нашим випускницям під час їх самостійної роботи, – говорить майстер виробничого навчання і куратор групи Лілія Мельник. – Та, найголовніше, вони відчули смак цієї професії, зрозуміли наскільки реальність відповідає їх мріям. Ми завжди підтримуємо зв’язки із роботодавцями і було приємно почути, що майже усі наші слухачки будуть працевлаштовані саме там, де вони проходили виробничу практику.

Хтось із слухачок цю професію опановував «з нуля», а для когось, як, наприклад для Ольги Андрійчук, котра вже має досвід роботи манікюрника, навчання на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ стало серйозними курсами підвищення кваліфікації. Але, однозначно, що усі вони вирішили здобути знання не випадково.

– Майстер манікюру – фахівець, що не лише доглядає за шкірою рук та нігтями клієнтів, нарощує нігті та працює над їх дизайном, а й створює імідж, настрій клієнту, – переконана слухачка Ольга Копчук. – Хочу своєю працею дарувати усмішки і радість моїм клієнтам.

stroitelnaya smetaУ житті Ольги Свінцицької нещодавно відбувся крутий віраж. Пропрацювавши чимало років у державній службі на відповідальних посадах, у якусь мить відчула – досить, потребує повного перезавантаження і звільнилася за власним бажанням. Сьогодні вона із усмішкою згадує, як її близьких і знайомих охопила паніка, коли вона повідомила про своє рішення. Адже нинішнього часу втратити постійну добре оплачувану роботу це великий ризик. Та Ольга не з тих, хто міняє свої рішення і зареєструвалася як безробітна у службі зайнятості. На запитання, чому вирішила стати саме  манікюрницею, Ольга Свінцицька відповідає, що в усі часи жінки хочуть виглядати гарно, а доглянуті ручки з сучасним манікюром свідчать про добрий смак жінки.

 – Ця дуже серйозна професія, яка поєднує у собі багато складових, – говорить Ольга. – Це і медицина, бо до нігтя треба ставитися дуже серйозно, і навики художника-декоратора, адже існує таке поняття як архітектура нігтів і надзвичайний політ фантазії. Я глибоко вдячна усім викладачам і майстру виробничого навчання Рівненського центру ПТО ДСЗ Лілії Мельник за той великий об’єм знань, яким вони поділилися з нами, слухачами.

Нині Ольга Свінцицька зареєструвалася як ФОП і вже розпочала працювати на себе. Вона розповідає, що працюючи за новим фахом, не відчуває втоми. А на службу зайнятості покладає ще одну свою мрію – хоче опанувати професію реабілітолога, навчаючись за ваучером, і у майбутньому поєднати ці дві професії.

Навчання на базі Рівненського навчального центру давно стало ефективним способом отримання необхідних професійних навичок. Завдяки якісній освіті та практичному досвіду, наші випускники стають конкурентоздатними на ринку праці й далі самостійно розбудовують успішну кар'єру

 Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6488334
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
868
1126
868
6466835
89862
69298
6488334

Ваш IP: 3.145.60.29
На сервері час : 2024-04-29 08:04:44
return_links(3); ?>