Хочеш економічної незалежності? Відкрий власну справу!

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

На базі Рівненського центру ПТО ДСЗ 21 лютого стартує курс «Організація власної справи». Протягом 12 днів (88 годин) слухачі вивчатимуть цифровий маркетинг, обраховуватимуть стартові витрати, визначатимуть  місткість ринку, обиратимуть цільову аудиторію, вчитимуться прораховувати прибуток, рентабельність, точку беззбитковості, обиратимуть групу оподаткування та КВЕДи, а також вивчатимуть практичні аспекти офіційної реєстрації підприємницької діяльності та ведення звітності.

Під час розробки навчального плану було розширено предмет «Бізнес-планування» за рахунок охоплення питань виявлення розбіжностей у порядку надання грантів учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, членам їх сімей та порядку надання мікрогрантів. А також включено обґрунтування суми початкових інвестицій для реалізації бізнес-проекту та аналіз особливостей подачі заявки для отримання гранту на власну справу, зокрема, розгляд помилок, які допускаються найчастіше.

Наш курс побудований на практичних навичках і стратегіях, які дійсно працюють у сучасному бізнес-середовищі. Переймай знання від сертифікованих викладачів, які навчать працювати в реальних умовах, оминаючи існуючі ризики та помилки!.

Не гайте часу! Здійсніть свої підприємницькі амбіції – станьте успішним підприємцем та змініть своє життя, опанувавши практичні навички і стратегії, які реально працюють у сучасному бізнес-середовищі.

Результатом навчання стануть написані під керівництвом наших сертифікованих викладачів бізнес-плани, що відповідають вимогам для участі у програмі «Власна справа» з метою отримання мікрогранту.

 Для зареєстрованих безробітних  навчання – безкоштовне. Форма навчання очна або дистанційна (за вибором слухача). По завершенню курсу слухачі отримують сертифікат державного зразка. Чекаємо майбутніх успішних бізнесменів в аудиторіях Рівненського центру ПТО ДСЗ 21 лютого.

  Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6488107
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
641
1126
641
6466835
89635
69298
6488107

Ваш IP: 18.221.239.148
На сервері час : 2024-04-29 05:44:47
return_links(3); ?>