Безпілотник – надійний помічник у багатьох професіях

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Щойно завершилося навчання у черговій групі слухачів Рівненського центру ПТО ДСЗ з підвищення кваліфікації для отримання нових/додаткових компетентностей «Керування БПЛА (дроном): теорія і практика». Дев’ятеро осіб опанували навички роботи із безпілотником. А знаннями із ними щедро ділилися сертифіковані викладачі центру Андрій Білик та Олена Суліма.

– Враження від слухачів залишилося дуже хороше, – сказав Олександр Білик. – До нас прийшли вмотивовані, серйозні люди, котрі розуміють, які широкі можливості дає вміння керувати дроном у будь-якій сфері діяльності. Вони опанували правила та зони польотів, вивчили параметри, технічні характеристики та можливості коптера, активацію та налаштування апарату, навчилися обробляти відео. Теоретичну частину ми відпрацьовували в аудиторії. А практичну – на полігоні Головного управління ДСНС у Рівненській області.

Перед врученням посвідчення заступник директора з методичної роботи Оксана Зигалова ознайомила слухачів з широкими можливостями Рівненського центру ПТО ДСЗ щодо опанування ними нових професій, можливістю перепідготовки та підвищення кваліфікації  за новими/додатковими компетентностями. Враховуючи, що серед слухачів були учасники бойових дій, Оксана Зигалова поінформувала їх, що особливою популярністю у цієї категорії населення користуються професії водіїв усіх категорій, трактористи, ковалі ручного кування, слюсарі з ремонту  автомобілів, верстатники деревообробних верстатів, штукатури. stroitelnaya smetaЗаступник директора поінформувала, що заклад освіти для учасників бойових дій пропонує чимало затребуваних на ринку праці ІТ-напрямків, а також, на прохання одного із слухачів, проанонсувала курси «Організація власної справи».

– У житті трапляються непоодинокі випадки, коли людина самостійно опанувала певну професію і бажає далі себе в ній реалізовувати, але для офіційного працевлаштування не має відповідного офіційного документу про освіту, – сказала Оксана Зигалова. – І наш освітній заклад готовий їм допомогти – на базі Кваліфікаційного центру можна протягом двох днів підтвердити кваліфікацію зварника чи кухаря.

Після вручення посвідчень про опанування курсу, слухачі охоче ділилися враженнями :

 – Про курси дізнався із ФБ-сторінки Рівненського центру ПТО ДСЗ. Хочу відзначити високий рівень викладання предметів. За такий стислий термін – всього чотири дні – ми засвоїли великий об’єм інформації, – розповідає рівнянин Олександр Корольчук. – Думаю, що отримані знання буду активно застосовувати у майбутньому.

stroitelnaya smeta– Я за професією – геодезист, – до розмови долучилася Ніка Книшук із Вараша. – Ми використовуємо зйомку дроном для виконання геодезичних завдань – складання топографічних планів. Раніше цією справою займалася інша людина, яка в силу певних причин не може приїхати зараз до Вараша, тож мені довелося самій навчитися керувати безпілотником. Через те, що проваджу власну справу, а також виконую замовлення науково-виробничого підприємства «Мінерал», ці навики для мене просто необхідні.

Вже у недалекому майбутньому вміння керувати безпілотником стане такою ж буденною компетенцією, як вміння працювати за комп’ютером, тож йдіть в ногу з часом !

Наступна група «Операторів безпілотного літального апарату (дрона)» стартує 5 березня. Запрошуємо на навчання і чекаємо вас за адресою: м. Рівне, вул.Пирогова, 8

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6487571
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
105
1126
105
6466835
89099
69298
6487571

Ваш IP: 3.138.200.66
На сервері час : 2024-04-29 01:22:32
return_links(3); ?>