Творці коктейлів і хранителі атмосфери закладу

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

У Рівненському центрі ПТО ДСЗ успішно склали державну кваліфікаційну атестацію слухачі за професією «Бармен» 4 розряду. Протягом 2,3 місяця вони навчалися за дуальною формою відповідно до індивідуального плану. Куратор групи Анастасія Чабала відзначила високу мотивацію слухачок, адже кожна із них мала на меті отримати офіційну роботу.

Слухачка Ольга Красько свого часу опанувала фах кухаря-кондитера, поєднавши своє майбутнє  із «смачною професією». Тривалий час працювала у закладах громадського харчування, готуючи смачні страви і скрізь заслужила доброго слова від власників точок і подяк за смачні страви – від клієнтів. До декретної відпустки  працювала в одному із кафе Дубровиці. Знову про працевлаштування почала думати аж після того, як молодший синок пішов до першого класу. У Дубровицькому управлінні Сарненської філії Рівненського ОЦЗ їй запропонували опанувати фах бармена і, побачивши, що людина зацікавилася пропозицією, скерували на навчання у Рівненський центр ПТО ДСЗ.

– Чому обрала саме цю професію? – перепитує Ольга. – Все життя працюю у системі громадського харчування як помічник кухаря, кухар, кондитер, офіціант. Нині ж захотілося навчитися чого нового, бо вкотре переконалася, що у житті зайвих знань не буває.

Навчання відбувалося за дистанційною формою, теоретичну частину слухачка опановувала, як то кажуть, не виходячи із дому. А от виробниче навчання і виробничу практику проходила у ФОП Лясковець А.П.

Ольга – жвава і позитивна за характером, любить і вміє спілкуватися із клієнтами, тож роботодавець, зауваживши ці її риси, що вдало помножуються на бажання працювати, запропонував їй офіційне працевлаштування після завершення навчання. Нині випускниця Рівненського центру ПТО ДСЗ Ольга Красько – бармен 4-го розряду у кафе «Барбаня», що у с.Берестя.

Інша слухачка Марія Сохацька опанувала цю професію тому, що її чоловік успішно захистив бізнес-план і отримав мікрогрант на розвиток власної справи. Він відкрив кафе у Рівному і, створивши робоче міс це, працевлаштував дружину. Тепер вони разом будуть провадити родинний бізнес і з оптимізмом дивляться у майбутнє.

Робота бармена – це не лише мистецтво змішування напоїв, а й мистецтво створення неповторної атмосфери закладу громадського харчування. Вони є своєрідними артистами, що надають бару унікальний шарм та стиль. А от тонкощів цієї професії вас навчать у Рівненському центрі ПТО ДСЗ. Тож слідкуйте за графіком формування груп.

 

  Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6496338
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1244
2334
8872
6466835
3578
94288
6496338

Ваш IP: 18.117.182.179
На сервері час : 2024-05-02 10:37:56
return_links(3); ?>