Преференції – за робітничими професіями

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Проведення профорієнтаційної роботи зі школярами випускних класів завжди була в пріоритеті навчальних закладів. Адже юна зміна не лише опановує шкільні премудрості, учні старших класів починають серйозно задумуватися над своїм майбутнім: де піти вчитися, яку професію обрати. Бо від правильного вибору, зробленого в юності, у подальшому залежить життя людини.

Сьогодні до Олександрійського навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ на запрошення завідуючого відділення Олександра Сидорця завітало 20 дев'ятикласників Рівненського ліцею №12 разом із спеціалістом Рівненської філії  Світланою Жовнір.

– Нинішній час вимагає робітничих рук. Маючи високу кваліфікацію у будь-якій робітничій професії, ти ніколи не зіткнешся із безробіттям чи безгрошів’ям, - сказав Олександр Сидорець. – Головне, зрозуміти, що саме тобі до вподоби – керувати автомобілем, стояти за токарним верстатом, опанувати професію електрозварника чи працювати за швейною машинкою і наскільки професія відповідає твоїм індивідуальним здібностям.

Екскурсію по навчальних класах і лабораторіях для школярів провели працівники відділення. Школярі побували у кабінетах та навчальних лабораторіях, оснащених за останніми вимогами часу, хлопчики «приміряли» до себе кермо вантажного автомобіля і трактора, що стояли на майданчику, а дівчатка розглядали обладнання швейної майстерні та вироби, що вийшли з під рук слухачів.

– Одним з важливих аспектів профорієнтаційної роботи є підтримка індивідуального розвитку молодих людей, – сказала старший майстер Олександрійського навчального відділення Ірина Танасюк. – Школярі повинні мати доступ до інформації про різні професійні шляхи, отримувати консультації психологів та під час подібних екскурсій на свої очі побачити, як готують кваліфіковані робітничі кадри. Це допомагає зробити осмислений вибір та підготувати молодь до майбутньої кар'єри.

 

 Більше інформації про формування груп та умови навчання

– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6497329
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2235
2334
9863
6466835
4569
94288
6497329

Ваш IP: 3.129.211.87
На сервері час : 2024-05-02 16:49:30
return_links(3); ?>