Розпочни свій бізнес: від започаткування до підприємницького успіху

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Мрієш про економічну незалежність? Хочеш бути сам собі керівником? Відкрий власну справу, розвивайся і багатій!

А щоб мрія втілилася у життя запрошуємо опанувати теоретичні засади з написання бізнес-планів для отримання гранту для відкриття власної справи на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ. Наступна група слухачів курсу підвищення кваліфікації для отримання нових/додаткових компетентностей «Розпочни свій бізнес: практичні аспекти діяльності» стартує 10 квітня. Запрошуємо на навчання!

 

Тим часом інформуємо, що минулого тижня у Рівненському центрі ПТО ДСЗ завершився триденний тренінг за навчальною програмою ведення бізнесу від Міжнародної організації праці «Розпочни свій бізнес». Захід проводився з ініціативи Ресурсного центру ГУРТ в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії. В навчальній аудиторії центру 21 слухач опановував науку створення бізнес-планів і, в силу того, що навчання було побудоване у формі тренінгу, знання ними засвоювалися дуже ефективно й до завершення курсу реалізувалися у написання змістовних бізнес-планів.

stroitelnaya smetaНавчання проводив старший майстер Рівненського центру ПТО ДСЗ і сертифікований тренер по програмі МОП «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес» Віктор Красовський

Тренінг проводився з використанням ігрових моделей. Учасники спробували себе у ролі підприємців через унікальну бізнес-гру, розроблену Міжнародною організацією праці. Кожен зосередився на можливості реалізувати свою мрію у цифрах, прописуючи суму гранту у чіткій структурі всіх витрат і надходжень. До речі, більшість претендентів на грантові кошти прописали у бізнес-плані залучення немалих сум власних коштів.

Наприклад, Інга Азанова хоче відкрити готель для собак і котів, Тарас Мозоль – студію ударних інструментів, Олена Йонко – косметичний кабінет, Катерина Кир’ях – хімчистку у власному місті, Галина Кудлак із Львівщини – магазин-майстерню з рукоділля. Павло Стерлюс планує працювати у сфері відновлювальних джерел енергії, а Ольга Гаврильчик хоче вирощувати екологічно чисті овочі. Мрія Людмили Берестень – побудувати цех з виготовленню палетів із соломи та деревини, Аліна Кічан хоче відкрити кондитерську, де продаватиме з власноруч виготовлені десерти. Андрій Горбатюк робить ставку на розвиток креативної ресторації у с.Почапки, а Тетяна Свищ хоче організувати соціальне підприємство з допомоги ветеранам та членам їх сімей у юридичній і психологічній сферах. Людмила Горецька хоче створити власний бренд сучасного українського одягу, Віолетта Артамонова планує відкрити бізнес у сфері комп’ютеризованої машинної вишивки.

– Бізнес-ідеї слухачів дуже різноманітні, – говорить Віктор Красовський. – На тренінгу зібралися активні та цілеспрямовані учасники, які поступово та впевнено рухаються до здійснення своєї мрії – започаткування підприємницької діяльності, стати фінансово незалежними та забезпеченими. Інтерактивні підходи та ділова гра дозволили учасникам відчути себе підприємцями та пройти бізнес-процеси, притаманні підприємництву.

До речі, читачу, зверни увагу, що Рівненський центр ПТО ДСЗ пропонує триденні і двотижневі курси після яких ви станете володарем якісно написаного бізнес-плану. А також візьміть до уваги, що наші сертифіковані викладачі гарантують повний супровід слухача до отримання ним позитивного результату при розгляді заявки на грант «Власна справа»!.

 Більше інформації про формування груп та умови навчання

– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6496592
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1498
2334
9126
6466835
3832
94288
6496592

Ваш IP: 3.137.213.128
На сервері час : 2024-05-02 12:38:48
return_links(3); ?>