Вчитися і заробляти під час навчання

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Успішно склали державну кваліфікаційну атестацію дві слухачки Рівненського навчального відділення, які опановували професію «Офіціант» 3 розряду.

– Слухачки навчалися за індивідуальними навчальними планами за дуальною формою, – розповідає майстер виробничого навчання, куратор Лілія Мельник. – Тобто поєднували вивчення теоретичної частини навчальної програми із засвоєнням практичних навиків у закладі громадського харчування. Спеціалісти Дубенської філії Рівненського ОЦЗ запропонували їм опановувати фах офіціанта, навчаючись за прогресивною дуальною формою, – коли 30% часу відводиться на вивчення теорії, а 70% – на практичні заняття на майбутньому робочому місці. Навчалися вони за місцем свого майбутнього працевлаштування – у кафе «Грант», що у місті Дубно. Інструктором з виробничого навчання була їх майбутня роботодавиця – приватний підприємець Наталія Пилипчук. До навчання обидві слухачки ставилися дуже відповідально, було видно, що майбутня професія їм справді подобається

Офіціант – це людина, яка не тільки подає страви клієнтам, У його обов’язки входить підготувати зал до прийому клієнтів, він дбає про попередню сервіровку столів, допомагає клієнтам у виборі страв і напоїв, приймає замовлення, отримує та подає страви і напої, обслуговує банкети, оформляє рахунки і розраховує клієнтів. Викликів у цій професії вистачає, але є й чимало плюсів – крім достойної заробітної плати, що доповнюється чайовими, гнучкого графіку роботи є повна відсутність щоденної рутини, адже щоразу до залу приходять різні люди.

Слухачка Мирослава Сторожук до переваг роботи офіціантом в кафе «Грант» (м.Дубно) також зараховує офіційне працевлаштування. Слухачка Тетяна Філіпчук раніше працювала оператором газових котлів. Професію вирішила поміняти після того, як систему опалення в Дубнокомуненерго перевели на тверде паливо. Для жінки ця робота виявилася фізично заважкою. Тож розрахувалася і вирішила стати офіціантом.

– Виявилося, що ця професія – саме те, що мені треба, – ділиться вона враженнями. – За характером я людина активна, люблю спілкуватися із людьми. Та й колектив (а у нас працюють справжні майстри кухні) виявився дружним. Завітайте до нашого кафе «Грант» і ми нагодуємо вас смачно і недорого.

Наступна група слухачів за професією «Офіціант» 3 розряду на базі Рівненського навчального відділення за адресою: м.Рівне, вул. І.Підкови, 17а розпочне навчання 3 квітня. Тривалість навчання – 5,5 місяця.

Опануй перспективну робітничу професію!.

 Більше інформації про формування груп та умови навчання

– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6486651
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
311
6681
19815
6436083
88179
69298
6486651

Ваш IP: 18.119.139.104
На сервері час : 2024-04-28 09:11:15
return_links(3); ?>