Підписано меморандум про співпрацю з Гощанською селищною радою

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Рівненський центр ПТО ДСЗ і Гощанська ОТГ завжди співпрацювали на ниві професійної підготовки безробітного населення, освітній заклад для дорослих завжди  був надійним другом для роботодавців, що провадять підприємницьку діяльність на теренах громади. А також спільно з волонтерами громади РЦПТО постійно допомагає ЗСУ: у ковальській майстерні Гощанського навчального відділення виготовляють і передають для потреб ЗСУ кирки, сокири, скоби.

Тож офіційна зустріч директора Рівненського центру ПТО ДСЗ Наталії Бурої з Гощанським селищним головою Миколою Панчуком, яка відбулася 12 березня у Гощанському навчальному відділенні, завершилася підписанням Меморандуму про подальшу співпрацю.

stroitelnaya smeta– Мета підписання меморандуму – розширення освітніх послуг служби зайнятості та реалізація пропозицій від громади в напрямку зайнятості населення, опанування новими професіями, перекваліфікації та підвищення кваліфікації у професійному напрямку, – сказала директор центру Наталія Бура. – Ми бажаємо консолідувати зусилля в напрямку підвищення рівня зайнятості та позитивної динаміки ринку праці, створення нових робочих місць. Враховуючи запити населення громади, будемо вивчати можливість впровадження нових професій та компетентностей у навчальну програму центру. Сподіваємося, що у майбутньому ця робота також буде провадитися в напрямку відкриття локацій для щорічних ковальських фестивалів. Адже у Гощі є унікальна ковальська майстерня, яка за роки свого існування випустила понад 300 кваліфікованих фахівців!.

stroitelnaya smeta– Як елемент популяризації ковальства у Гощі хочемо запровадити проведення щорічного фестивалю ковальського мистецтва, – сказав Гощанський селищний голова Микола Панчук. – Для цього у нас є чудові локації на березі Горині. Тим більше, що днями ми в числі 12 громад з усієї України увійшли у грантовий проект підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування «Говерла», що діє в напрямку розвитку туризму. А існуючі водяний млин та водяна кузня дадуть можливість показати щось нове і цікаве для людей. Все це може і повинно працювати на розвиток туризму у нашому краю, що у свою чергу дасть хороші дивіденди громаді.

Більше інформації про формування груп та умови навчання

– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6486607
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
267
6681
19771
6436083
88135
69298
6486607

Ваш IP: 3.145.171.58
На сервері час : 2024-04-28 07:35:43
return_links(3); ?>